MAN België
Terug naar het overzicht

MAN Brugge onderscheiden als Top MAN ServiceCare werkplaats

18.10.2023 Truck,  Services

MAN concessiehouder MAN Brugge werd recentelijk internationaal onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”, op basis van de overtuigende implementatie van het MAN ServiceCare werkplaatssysteem dat onder meer proactief onderhoudsmanagement mogelijk maakt.

Met het toekomstgerichte, digitale onderhouds- en reparatiemanagement MAN ServiceCare heeft de klant altijd inzicht in de onderhoudsstatus van zijn wagenpark. Om werkplaatsbezoeken en stilstandtijd te verminderen, worden onderhouds- en voertuiggegevens naar MAN ServiceCare overgedragen zodat steeds, op afstand, gegevensuitwisseling mogelijk is. Zo kan de klant zich richten op zijn core business en beschikt hij steeds over een optimaal onderhouden voertuigpark.

Net omdat een correcte implementatie van MAN ServiceCare bij de MAN concessiehouder in het voordeel is van de klant, hecht MAN als fabrikant hier het allergrootste belang aan en worden inspanningen beloond. Naar aanleiding van de 150.000e boeking van MAN ServiceCare werden de drie beste Europese MAN werkplaatsen, die het meest inzetten op MAN ServiceCare, dan ook onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”.

Zo ook MAN Brugge dat het wist te schoppen tot de Europese Top 3. Redenen genoeg dus om het voltallige MAN Brugge team in de bloemetjes te zetten. Dominiek Counye (Filiaalleider MAN Brugge): “Dankzij een goede opvolging, ondersteund door de ingenieuze set-up van het systeem, slagen we erin om MAN ServiceCare zo succesvol te implementeren en de gedefinieerde CustomerService KPI’s te behalen. Zo is het bijvoorbeeld mijn eerste werk ’s ochtends om me online aan te melden bij MAN ServiceCare, de nieuwe meldingen te consulteren en de betrokken klanten te contacteren.”

06.02.2024 | Bus
In heel wat grote steden is de MAN Lion's City E een integraal onderdeel van het stadsbeeld geworden. Vorig jaar alleen al werden er 780 elektrische bussen van MAN ingeschreven in Europa (EU27+3).
Meer
29.01.2024 | Truck
'Limited Edition' van modeljaar 2024 van de eerste elektrische Lion geschikt voor langeafstandsvervoer bijna uitverkocht, iets meer dan drie maanden na de start van de verkoop. Grote vraag naar nieuwe MAN eTruck. Ontwikkeling van elektrische infrastructuur essentieel voor marktsucces.
Meer
07.11.2023 | Truck
MAN Truck & Bus heeft de verkoop van de eerste elektrische zware vrachtwagen in zijn bedrijfsgeschiedenis gelanceerd en daarmee een nieuwe mijlpaal in de decarbonisatie van het vrachtvervoer bereikt. Er zijn al 600 bestelaanvragen ontvangen. De eerste 200 exemplaren zullen al in 2024 worden geleverd aan geselecteerde klanten. De productie in de MAN-fabriek in München zal vanaf 2025 in grotere aantallen van start gaan naarmate meer bestellingen binnenkomen.
Meer