MAN België
Terug naar het overzicht

MAN Brugge onderscheiden als Top MAN ServiceCare werkplaats

18.10.2023 Truck,  Services

MAN concessiehouder MAN Brugge werd recentelijk internationaal onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”, op basis van de overtuigende implementatie van het MAN ServiceCare werkplaatssysteem dat onder meer proactief onderhoudsmanagement mogelijk maakt.

Met het toekomstgerichte, digitale onderhouds- en reparatiemanagement MAN ServiceCare heeft de klant altijd inzicht in de onderhoudsstatus van zijn wagenpark. Om werkplaatsbezoeken en stilstandtijd te verminderen, worden onderhouds- en voertuiggegevens naar MAN ServiceCare overgedragen zodat steeds, op afstand, gegevensuitwisseling mogelijk is. Zo kan de klant zich richten op zijn core business en beschikt hij steeds over een optimaal onderhouden voertuigpark.

Net omdat een correcte implementatie van MAN ServiceCare bij de MAN concessiehouder in het voordeel is van de klant, hecht MAN als fabrikant hier het allergrootste belang aan en worden inspanningen beloond. Naar aanleiding van de 150.000e boeking van MAN ServiceCare werden de drie beste Europese MAN werkplaatsen, die het meest inzetten op MAN ServiceCare, dan ook onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”.

Zo ook MAN Brugge dat het wist te schoppen tot de Europese Top 3. Redenen genoeg dus om het voltallige MAN Brugge team in de bloemetjes te zetten. Dominiek Counye (Filiaalleider MAN Brugge): “Dankzij een goede opvolging, ondersteund door de ingenieuze set-up van het systeem, slagen we erin om MAN ServiceCare zo succesvol te implementeren en de gedefinieerde CustomerService KPI’s te behalen. Zo is het bijvoorbeeld mijn eerste werk ’s ochtends om me online aan te melden bij MAN ServiceCare, de nieuwe meldingen te consulteren en de betrokken klanten te contacteren.”

12.07.2024 | Truck
E.ON en MAN Truck & Bus zetten samen een beslissende stap voorwaarts in de uitbreiding van de oplaadinfrastructuur voor bedrijfsvoertuigen in Duitsland en Europa.
Meer
05.07.2024 | Truck
In de aanloop naar de IAA Transportation 2024 gaf MAN Truck & Bus begin juli een voorproefje van zijn salonoptreden in september. De testritten aan de voet van de Oostenrijkse Alpen besteedden aandacht aan koolstofarm vrachtvervoer over de weg. Voor het eerst kregen zo'n 200 journalisten de kans om hypergeavanceerde vrachtwagens op batterijen, waterstof en diesel rechtstreeks met elkaar te vergelijken.
Meer
30.04.2024 | Truck
MAN Truck & Bus zal als eerste Europese vrachtwagenconstructeur een kleine reeks voertuigen met waterstofverbrandingsmotor lanceren. De aanvankelijk geplande oplage van ongeveer 200 exemplaren zal reeds in 2025 worden geleverd aan klanten binnen Europa en aan enkele landen daarbuiten.
Meer