MAN België

Get connected now! MAN Connect en infotainmentsystemen

Connected Van – Een sterke partner op vier wielen

In één oogopslag

 • Verbindt bestuurder, voertuig en omgeving
  Met MAN Connect en MAN DigitalServices maken wij met mobiele diensten de werkdag voor bestuurders en vlootmanagers gemakkelijker.
 • Uitgebreide infotainmentfuncties
  Vele MAN infotainmentsystemen bieden naast een aanraakdisplay en navigatie ook het gebruik van verbonden diensten.
 • Nog betere veiligheid
  Via het geïntegreerde systeem kunt u bij een ongeval of bij pech binnen enkele seconden op hulp rekenen.

Met onze infotainmentsystemen bent u volledig verbonden

Met de infotainmentsystemen maken we uw werkdag eenvoudiger. En met MAN Connect bieden we u mobiele diensten en oproepdiensten zodat u volledig nieuwe netwerkmogelijkheden krijgt.

MAN Media Van

MAN Media Van

Mobiel mediacenter: De drie varianten van het infotainmentsysteem MAN Media Van brengen de bediening van voertuigfuncties, radio, telefonie en nog meer samen in één eenheid, om uw werkdag gemakkelijker te maken. De MAN Media VAN met touchscreen van 10,4 inch is standaard voorzien van DAB-tuner, bluetooth en MAN SmartLink voor het eenvoudig koppelen van uw smartphone. Uw infotainmentervaring kan naar wens nog worden uitgebreid met de MAN Media Van Navigation met touchscreen van 10,4 inch en de MAN Media Van Navigation Business van maar liefst 12,9 inch. Ontdek aanvullende functies zoals webradio, mediastreaming, slimme spraakbesturing, nauwkeurige navigatie of In-Car-communicatie, voor een betere communicatie met de achterste rij.

Drie pluspunten voor uw veiligheid en comfort

De oproepdiensten noodoproep, MAN pechhulp en MAN info-oproep kunnen worden bediend via de dakconsole van uw voertuig. Samen met de in het voertuig gemonteerde MAN telematicabox zijn deze uw permanente begeleider voor noodgevallen, bij pechhulp, bij technische vragen over het voertuig en voor het bedienen van het voertuig.

Vrouw telefoneert via de headset

EU-noodoproep

Bij zware ongevallen met gewonden telt elke seconde. Door de alarmknop in te drukken neemt de bestuurder (zonder gebruik van smartphone) direct contact op met de dichtstbijzijnde alarmcentrale. Bij in werking treden van een airbag vindt dit automatisch plaats. Om snel reddingsmaatregelen te treffen, wordt bovendien wettelijk bepaalde informatie zoals de plaats van het ongeval automatisch naar de alarmcentrale gestuurd.

MAN Pechoproep

Bij pech wordt de bestuurder automatisch met een medewerker van de MAN Mobile24-centrale verbonden door de toets MAN pechhulp in te drukken. Alle relevante voertuiggegevens zoals de locatie van het voertuig of foutcodes worden automatisch doorgestuurd. De MAN Mobile24-medewerker brengt tegelijkertijd de dichtstbijzijnde MAN-werkplaats op de hoogte zodat het voertuig snel en doelgericht hersteld kan worden. Voor de MAN Pechoproep is geen smartphone nodig.

MAN info-oproep

Bij vragen over het voertuig kan de bestuurder via de toets MAN info-oproep eveneens contact opnemen met de centrale van MAN Mobile24 Een Mobile24-medewerker staat u dan onmiddellijk met raad en daad bij. Ook deze functie is voor de bestuurder zonder smartphone beschikbaar.

Registratie van ongevallen

Geavanceerde technologie voor betere veiligheid: MAN TGE tot 3500 kg zijn standaard voorzien van een slimme registratie van ongevallen. Deze functie registreert bij een botsing belangrijke, ongevalgerelateerde parameters en informatie en slaat deze op, zowel in de fase kort vóór, tijdens en onmiddellijk na een botsing. Zo komen belangrijke gegevens voor ongevalonderzoek en analyses voor de effectiviteit van veiligheidsvoorzieningen beschikbaar.

MAN Mobile24

Preventieve maatregelen, snel handelen, anticiperen in plaats van reageren – dat is het principe van MAN Mobile24. Wij helpen u om op uw bestemming te komen. U bereikt ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis op het algemene telefoonnummer 00800 Mobile24 / 00800 66 24 53 24.

MAN Mobile24 is de 'Roadside Assistance' van MAN en omvat voertuiggerelateerde ondersteuning in heel Europa.

Wij bieden in heel Europa:

 • snelle, betrouwbare hulp bij pech;
 • ondersteuning bij het boeken van planbare afspraken voor klanten in het buitenland en
 • uitgebreide bandenservice inclusief bandenwissel voor onderweg.

Meer over MAN Mobile24

Efficiënt door transparante netwerken

Vlootdiensten voor uw bestelwagen: Onze MAN DigitalServices .

Innovatief vlootmanagement met de MAN DigitalServices

Wie zijn vloot effectief wil beheren, moet optimaal overzicht hebben over zijn voertuigen. Dat geldt niet alleen voor grote transportbedrijven, maar ook voor kleinere dienstverleners en leveranciers.

U hebt als ondernemer of vlootmanager dankzij onze digitale diensten bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw MAN TGE te lokaliseren of het onderhoud van uw voertuigen digitaal te beheren. Nog een voordeel: u kunt MAN DigitalServices ook vlootoverkoepelend gebruiken.

Meer over de MAN DigitalServices voor bestelwagens

Over-the-air software-upgrades voor uw MAN TGE

MAN Now brengt u software-upgrades - zonder te stoppen bij de werkplaats. Dankzij moderne over-the-air-technologie worden de functies rechtstreeks naar uw voertuig verzonden. Met MAN EfficientRoute – de actuele kaart en verkeersgegevens – komt uw bestelwagen bijvoorbeeld altijd op de snelste manier op zijn bestemming aan.
Maak nu kennis met MAN

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: