MAN België

MAN Klimaatstrategie 2020

Met onze nieuwe TGE willen we een belangrijke bijdrage leveren aan klimaatbescherming. U als onze klant kunt ons daarbij helpen - door uw "oude" TGE bij geautoriseerde terugnamepunten in te leveren. Sluit de kringloop zodat geen waardevolle grondstoffen verloren gaan.

Onze klimaatstrategie

In onze klimaatstrategie 2020 hebben we kerndoelstellingen vastgesteld om de CO2-uitstoot te verlagen. Een belangrijk onderdeel van deze kerndoelstellingen is het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Onze productontwikkeling van de TGE is ingebed in een milieumanagementsysteem van technische ontwikkeling dat ISO 14001 gecertificeerd is. De componenten van de TGE worden bovendien overeenkomstig hun materialen gemarkeerd en conform ISO 22628:2002 getest op recycleerbaarheid en recupereerbaarheid.

De autorecycling van de MAN Van

Als klant van MAN kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan milieubescherming en ervoor zorgen dat er geen waardevolle grondstoffen verloren gaan.

Samen met partnerbedrijven hebben we in Europa een uitgebreid netwerk opgezet van terugnamepunten voor afgedankte voertuigen en gecertificeerde sloopbedrijven. Uw "oude" TGE kunt u hier, onder voorbehoud van naleving van de nationale wetgeving, gratis inleveren.

Inleverpunten

Vind meer informatie over onze geautoriseerde inlever- of terugnamepunten voor milieuvriendelijk en correct recyclen.

Hier vindt u een overzicht van de terugnamepunten:

Telefoon 0032 56 52 13 00
http://www.galloo.com/

U kunt autorecycling natuurlijk ook bij onze medewerkers in de MAN-steunpunten ter sprake brengen.

Of neem direct contact met ons op - we kunnen u van dienst zijn bij alle onderwerpen rond de MAN TGE bestelwagen.

Contact opnemen