MAN België
Terug naar het overzicht

Online wereldpremière: voor het eerst onthult MAN een nieuwe vrachtwagen op YouTube!

11.02.2021 Truck,  Bus

Vandaag viert MAN Truck & Bus twee primeurs tegelijk dankzij het voorstellen van een uniek hoogtepunt van de nieuwe generatie MAN-vrachtwagens via het nieuwe ‘MAN QuickStop’-format op YouTube.

  • Deze meest recente productvariant wordt onthuld ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN
  • MAN slaat een nieuwe weg in met de YouTube-reeks ‘MAN QuickStop’
  • Online onthulling op 11 februari 2021 om 16:00 uur (CET) op het YouTube-kanaal van MAN

Vandaag viert de startaflevering van ‘MAN QuickStop’ de eerste verjaardag van de nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN door een nieuw product te onthullen. MAN toont zich op die manier baanbrekend in twee opzichten, door de première online te organiseren en de nieuwe ‘QuickStop’-reeks op YouTube te streamen. Nieuwe producten en innovaties zullen centraal staan in het nieuwe format, dat maandelijks zal worden uitgezonden via het officiële YouTube-kanaal van MAN.

Acteur en komiek John Friedman, die in Duitsland bekend werd als ‘Erkan’ van het komische duo ‘Erkan en Stefan’, is gastheer van dienst. Hij krijgt daarbij het gezelschap van mensen die bij MAN en zijn partners werken om voertuigen te ontwikkelen en op de markt te brengen. Samen bieden ze een exclusieve blik achter de schermen en beantwoorden ze vragen van de online community. Ook klanten die met de vrachtwagens, bestelwagens en bussen van MAN rijden, zullen een belangrijke rol spelen.

Met zijn enorme publiek – vooral bij fans van bedrijfsvoertuigen – is YouTube voor MAN het ideale platform geworden om zijn producten op een informatieve en tegelijk onderhoudende manier voor te stellen. Daarom wordt het format voor het eerst gebruikt om een nieuw producthoogtepunt voor te stellen, precies een jaar nadat MAN zijn nieuwe vrachtwagengeneratie aan de wereld onthulde.

Ontdek hem op het YouTube-kanaal ‘MAN QuickStop’!

www.youtube.com/user/mantrucksandbuses

Fotolegende

Op 11 februari 2021 viert een nieuwe, indrukwekkende vrachtwagen van de nieuwste generatie MAN-voertuigen zijn wereldpremière.

16.04.2024 | Truck
MAN Truck & Bus breidt zijn eTruck-portfolio gevoelig uit. Het aantal configureerbare eTruck-varianten stijgt van drie vaste klantencombinaties naar meer dan een miljoen versies.
Meer
01.03.2024 | Van,  Bus,  Services,  Truck
Met ingang van 1 maart aanstaande worden er een aantal wijzigingen van kracht binnen het Management Team van MAN Truck & Bus nv, de Belgische invoerder van MAN bedrijfsvoertuigen, gevestigd te Kobbegem (Asse).
Meer
29.02.2024 | Bus,  Truck
Er zijn al twee herstelcentra voor batterijen van MAN actief in Duitsland en Spanje, in 2024 en 2025 volgen er nog meer in Europa.
Meer