MAN België

Volledig elektrisch, muisstil en zeer rendabel: De MAN eTGM

Der MAN eTGM

In één oogopslag

 • Uitstekende energie- en kostenefficiëntie
  De MAN eTGM rijdt 100% elektrisch. Dat maakt de inzet in het distributieverkeer milieuvriendelijk en zeer energie- en kostenefficiënt.
 • Hoge inzetflexibiliteit
  De MAN eTGM heeft hetzelfde laadvermogen als een vrachtwagen met traditionele verbrandingsmotor en voldoet met zijn actieradius van maximaal 190 km en snelle laadfuncties aan alle voorwaarden voor een efficiënte inzet.
 • Gemakkelijk instappen in e-mobiliteit
  Bij de integratie van de MAN eTGM in uw wagenpark en uw instap in de e-mobiliteit kunt u rekenen op de ondersteuning van onze deskundige, oplossingsgerichte experts.

MAN eTGM: Zijn voorsprong is uw voordeel

Maak gebruik van de vooruitstrevende performance van onze MAN eTrucks voor uw zakelijke succes: De eTGM rijdt emissievrij, fluisterstil en extreem betrouwbaar. U levert klimaatneutraal en energie-efficiënt, bespaart op bedrijfs- en werkplaatskosten en kunt in de stad volledig gebruik maken van de voordelen van e-mobiliteit.

De MAN eTGM: Onderscheiden met de 'Europese transportprijs voor duurzaamheid 2020'. Momenteel verkrijgbaar in kleine serie. Overigens: Onze experts in eMobility helpen u bij het opzetten van uw logistieke toekomst. Stap nu in

 • Nul emissie: 100% elektrisch
 • Weinig geluidshinder
 • Optimale voertuigbeschikbaarheid
 • Uitstekend rijcomfort
 • Gemakkelijk instappen in e-mobiliteit

MAN eTGM

Zo overtuigend is de MAN eTGM

Innovative Technologie

Innovatieve technologie

De MAN eTGM beschikt over een volledig elektrische, emissievrije en traploos aandrijfsysteem met een centrale elektromotor.

Saubere Performance

Schone prestatie

De eTGM levert een maximaal vermogen van 264 kW of 360 pk met een koppel van 3100 Nm.

Hohe Batteriekapazität 185 kWh

Hoge accucapaciteit

De 12 zeer efficiënte lithium-ion NMC accupakketten hebben 185 kWh capaciteit beschikbaar en zijn ruimtebesparend gemonteerd. De zogenaamde chiller zorgt voor de vereiste koeling.

Zuverlässige Reichweite 190km

Betrouwbare actieradius

De actieradius tot 190 km is ideaal voor het distributieverkeer binnen de bebouwde kom en is zelfs voor stedelijke agglomeratie voldoende.

Kurze Ladezeit

Korte laadduur

Om de accu te ontzien wordt de accu in ongeveer 8 uur langzaam geladen met een 22 kW wisselstroom (AC)-laadbus. Met tot 150 kW gelijkstroom (DC) duurt het laden ongeveer 1 uur.

De eTGM in actie

Sinds oktober 2018 is de MAN eTGM voor negen Oostenrijkse bedrijven op het gebied van handel, logistiek en productie van de "Council für nachhaltige Logistik (CNL) (Raad voor duurzame logistiek)" op pad. Wij hebben geïnformeerd hoe de MAN eTGM in de dagelijkse praktijk bevalt.

Istvan Nemeth van de Rewe Group Österreich voor zijn MAN eTGM.

"Het rijgevoel, de truck reageert onmiddellijk op de minste beweging van het pedaal. De eerste keer rijden was ongelooflijk. Ik had een grote glimlach op mijn gezicht en dat heb ik nu nog!"

Istvan Nemeth, Rewe Group Österreich
Vrachtwagenbestuurder Martin Neumann bij het laden van de MAN eTGM.

"Het eerste dat ik 's morgen doe, is controleren of de accu opgeladen is. Maar dat is eigenlijk hetzelfde als tanken."

Martin Neumann, SPAR Graz
Dominik Lackner rijdt voor de Stiegl-brouwerij in de MAN eTGM in en rond Salzburg.

"Leveringen aan de grote klanten verliep zonder problemen. Ik heb nog niet één keer de uiterste grens van de accu's bereikt."

Dominik Lackner, Stieglbrauerei zu Salzburg GmbH
Vrachtwagenbestuurder Aleksander Kristof naast de MAN eTGM.

"De MAN eTGM is prettig om mee te rijden en heeft een zeer goede acceleratie, en bevalt mij inderdaad beter dan een diesel."

Aleksander Kristof, TLC Temmel Logistik GmbH

Onze services voor uw instap in de e-mobiliteit

MAN-services: Accessoires, onderhouds- en financieringspakketten
Onze services
 • Accessoires die perfect zijn afgestemd op uw voertuig
 • Reparatie- en onderhoudsservices die u veiligheid en kostentransparantie bieden
 • Financierings- en verhuuraanbiedingen om uw bedrijf altijd in beweging te houden
Naar MAN Services
MAN DigitalServices: Actuele oplossingen voor wagenparkbeheer
MAN DigitalServices
 • Efficiënt wagenparkbeheer
 • Prestatieanalyses
 • Rijopleidingen op maat
Naar MAN DigitalServices

MAN eMobility: uw weg naar succesvolle vlootelektrificatie

Iedereen heeft het over de transformatie van de bedrijfswagenindustrie - MAN geeft er actief vorm aan: kijk uit naar de nieuwe MAN eTruck, digitale oplossingen en een globale productstrategie voor het duurzame transport van de toekomst. Dompel u onder in de wereld van MAN eMobility.
Meer informatie

MAN eMobility-bereikcalculator

Wilt u een volledig elektrische vrachtwagen aanschaffen en zeker weten dat het bereik van het voertuig voldoende is voor uw toepassing? Onze MAN eReadyCheck ondersteunt u bij uw beslissing en laat u aan de hand van selecteerbare parameters zien welke MAN e-voertuigen precies passen bij uw gebruiksgedrag.
Naar de bereikcalculator
Der MAN eTGM bringt Ihren Umstieg auf alternative Antriebe in Fahrt

De MAN eTGM brengt uw overstap naar alternatieve aandrijvingen op gang

MAN Transport Solutions is uw deskundige partner voor de integratie van vrachtwagens met alternatieve aandrijvingen in uw wagenpark waarbij de kosten en baten zijn geoptimaliseerd. Onze experts ondersteunen u daarbij – van de eerste informatie tot de succesvolle uitbreiding van uw vloot. Met MAN Transport Solutions profiteert u op strategische en kostenefficiënte wijze van de voordelen van alternatieve aandrijvingen:Individuele planning van voertuiginzet en integratie in de vloot, planning van de laadinfrastructuur en energievoorziening evenals training en ondersteuning van de medewerkers in uw onderhoudswerkplaats.
Naar MAN Transport Solutions

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk:

newsletter-image newsletter-image