MAN België

MAN ProfiDrive

Brochure

In het kort

  • 40 jaar expertise in 67 landen
    Gekwalificeerde bijscholing van chauffeurs, ondernemers en wagenparkbeheerders.
  • Klantspecifieke trainingen
    Er zijn trainingen over de meest uiteenlopende thema's en voertuigen alsmede toepassingsspecifieke trainingen uit de categorie "Training on the job" beschikbaar.
  • Bijscholen van beroepschauffeurs volgens BKrFQG
    MAN ProfiDrive biedt u de mogelijkheid om de wettelijk vereiste bijscholingsmaatregelen voor beroepschauffeurs te treffen.

MAN ProfiDrive - Wij leiden de toekomst op

Bij het dagelijks werk ligt de focus steeds meer op concurrentievermogen, rendement en veiligheid. Daarbij telt voor ondernemers meer dan alleen technische vernieuwingen in het voertuig.

Dankzij subsidies van de overheid zijn de kosten voor de aanschaf van een nieuw voertuig behoorlijk afgenomen. MAN ProfiDrive helpt u om het voor u optimale pakket samen te stellen en geeft aanwijzingen voor het indienen van de aanvraag.

Verder staat echter ook de gekwalificeerde bijscholing van chauffeurs centraal bij de kostenverlaging. Medewerkers die uw voertuig perfect beheersen, alle technische vernieuwingen kennen en deze optimaal weten te benutten, dragen tevens bij aan een positief resultaat. Net als medewerkers die vanwege een voorzichtige en veilige rijstijl de risico’s in het wegverkeer weten te vermijden en zodoende de veiligheid verhogen, brandstofverbruik reduceren en kosten voor slijtage verlagen. Bovendien kan door middel van geschikte scholingsmaatregelen ook de uitval van chauffeurs vanwege ziekte worden geminimaliseerd.

MAN ProfiDrive ondersteunt ondernemers, wagenparkbeheerders en chauffeurs in meer dan 67 landen wereldwijd in elk opzicht door middel van de al 40-jarige expertise. MAN ProfiDrive heeft zich in de dagelijkse omgang met klanten en met het aangeboden trainingsportfolio continu verbeterd en uitgebreid. Vandaag de dag behoren klantspecifieke trainingen op nichemarkten en de bijscholing van beroepschauffeurs volgens BKrFQG tot het trainingsaanbod van MAN ProfiDrive.

Naar het seminaraanbod van MAN ProfiDrive


Neem voor gedetailleerde informatie over de MAN ProfiDrive-trainingen of trainingsgegevens contact op met MAN ProfiDrive.

Contact opnemen

Laad

Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op.

MAN ProfiDrive
MAN Truck & Bus SE
+4989/969787-0

Contactformulier