MAN België

Upgrades voor uw nieuwe MAN Truck Generation. Altijd en overal. MAN Now!

Naar de video

In één oogopslag

 • Software-upgrades zonder te stoppen bij de werkplaats
  MAN Now brengt de functies rechtstreeks over naar uw nieuwe MAN Truck Generation - gewoon draadloos via mobiel internet.
 • Veelzijdig scala aan functies
  Van de kaartupdate tot het rijprogramma - met onze software-upgrades krijgt u meer efficiëntie, veiligheid en comfort in uw voertuig.*
 • Eenvoudig, snel en volgens uw behoeften
  Met slechts een paar klikken kunt u de functies van uw nieuwe MAN Truck Generation flexibel aanpassen aan uw zakelijke vereisten - overal en altijd.
 • Test gratis realtime verkeersgegevens
  De functie MAN OnlineTraffic is voor uw MAN-vrachtwagens vanaf modeljaar 2020 gedurende één of twee jaar, afhankelijk van het navigatiesysteem, gratis.

MAN Now – software-upgrades Over-the-Air

MAN brengt nu meer efficiëntie, veiligheid en comfort in uw voertuig. Dankzij moderne over-the-air-technologie kunt u op elk moment en volgens uw behoeften talrijke softwarefuncties achteraf inbouwen in uw nieuwe MAN-vrachtwagengeneratie.

 • Meer uptime voor uw nieuwe MAN Truck Generation
  Bespaar de tijd op weg naar de werkplaats. Met MAN Now kunnen software-upgrades tijdbesparend via mobiel internet worden overgedragen of geïnstalleerd. Dit geeft u de flexibiliteit om uw voertuig aan te passen aan nieuwe zakelijke vereisten zonder dat u een afspraak in de werkplaats hoeft te maken.
 • Meer efficiëntie, meer veiligheid, meer comfort
  Van rijprogramma's voor zuinig rijden of veilig manoeuvreren tot actuele verkeersinformatie voor tijdbesparende routebepaling en uitgebreide displaytalen: dankzij ons brede scala aan functies kunt u de prestaties van uw nieuwe MAN Truck Generation verder verhogen. Overigens: Er worden voortdurend extra functies aan het MAN Now-portfolio toegevoegd.
 • Upgrade snel en gemakkelijk
  Boek in slechts enkele stappen uw gewenste functies op het RIO Platform. MAN controleert nu automatisch welke functies voor uw voertuig beschikbaar zijn. De functie wordt korte tijd na boeking automatisch overgedragen aan uw voertuig. En de bestuurder kan de upgrade al in slechts enkele minuten installeren met behulp van een begeleid proces. Sommige functies worden zelfs volledig automatisch beschikbaar gesteld - zonder tussenkomst van de bestuurder.
 • Gratis eerste activering van MAN OnlineTraffic
  Betreed nu de wereld van MAN met de functie MAN OnlineTraffic. De realtime gegevens over de verkeerssituatie worden weergegeven in de voertuignavigatie en maken een efficiënte routegeleiding mogelijk. De eerste activering van MAN OnlineTraffic is gratis voor uw MAN-vrachtwagens vanaf modeljaar 2020. Het abonnement eindigt automatisch na één jaar bij een 7” MAN Mediasystem Navigation Advanced of twee jaar bij een 12,3” MAN Mediasystem Navigation Professional.

MAN NOW – ANYTIME. ANYWHERE.

MAN Now brengt de voertuigfuncties die u nodig hebt in een mum van tijd naar uw nieuwe MAN Truck Generation – altijd en overal.

MAN Now Digital Services

MAN Now-technologie voor het intelligent en snel achteraf inbouwen van softwarefuncties zonder in de werkplaats te hoeven stoppen.

Ontdek de MAN Now-software-upgrades en ontvang de MAN OnlineTraffic-functie met gratis initiële activering in uw nieuwe MAN Truck Generation.
Direct naar de boeking in de Marketplace

*De functies MAN OnlineTraffic en MAN MapUpdate zijn beschikbaar voor uw MAN-vrachtwagens vanaf modeljaar 2020 met een geïnstalleerde en geactiveerde RIO Box. Ook voor uw MAN-vrachtwagens vanaf modeljaar 2022 met geïnstalleerde en geactiveerde RIO Box kunt u verdere uitrustingen boeken. Voor de boeking controleert MAN Now of uw voertuig aan de vereisten voor de betreffende functie voldoet. MAN Now is beschikbaar voor voertuigen in de EU-landen plus Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.