MAN België

MAN BusTopService

Download brochure

In het kort

 • Allround reparatieservice
  Uitgebreide complete reparatie- en onderhoudsservice voor alle autobusmodellen en -jaargangen.
 • Maximale inzettijden
  Onze snelle service zorgt voor korte stilstandtijden en dus voor een verhoogde voertuigbeschikbaarheid.
 • Hooggekwalificeerd serviceteam
  Ons geschoolde werkplaatsteam met een aanvullende autobusspecifieke opleiding maakt gebruik van de modernste gereedschappen en diagnosemiddelen.

Onze complete service voor uw autobus

De MAN BusTopService is dé omvangrijke complete reparatie- en onderhoudsservice voor uw bus. Onze zeer gekwalificeerde experts vinden voor elk busprobleem een goede oplossing.

Uitgebreide service voor alle autobusmodellen en -jaargangen

Voor elk probleem een oplossing: met het serviceportfolio op basis van competentie en prestaties bieden wij onderhoud en reparatie voor alle MAN en NEOPLAN-autobusmodellen en -jaargangen. Naast mechanische en elektronische reparaties biedt de MAN BusTopService ook de volgende services:

 • Conserveringswerkzaamheden op basis van de onderhoudshandleiding
 • Werkzaamheden aan de verwarming, het ventilatiesysteem, de airconditioning en elektronica
 • Werkzaamheden aan banden
 • Werkzaamheden aan ruiten
 • Lakwerkzaamheden
 • Werkzaamheden aan carrosserieën
 • Voertuigvoorbereiding: Reiniging van exterieur, interieur en bekleding
 • Toiletafvoer en verswatervulling

service van specialisten

Als u naar de BusTopService rijdt, wordt u door ons opgeleide en zeer gekwalificeerde werkplaatsteam begeleid. Onze specialisten hebben een gespecialiseerde busopleiding van twee jaar gevolgd en kennen uw MAN autobus tot in het kleinste detail. De servicespecialisten maken gebruik van de modernste gereedschappen en diagnosemiddelen om uw bus vakkundig te repareren. Daarbij gebruiken ze uitsluitend originele MAN onderdelen om een optimale pasnauwkeurigheid, werking en kwaliteit te garanderen. Een efficiënt onderdelenbeheer zorgt ervoor dat vaak gebruikte onderdelen altijd beschikbaar zijn. In bijzondere gevallen wordt het benodigde reserveonderdeel binnen 24 uur geleverd.

Ophaal- en brengservice

Een werkplaatsafspraak kost ook altijd tijd: voertuig brengen, terugrit organiseren, voertuig weer ophalen. Comfortabeler gaat het met onze ophaal- en brengservice: wij halen uw bus bij u op, voorzien u van een vervangend voertuig op basis van beschikbaarheid en brengen uw bus na afloop van de werkzaamheden weer bij u terug.

Hulp onderweg met Mobile24

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen. Als uw provider geen gratis nummers ondersteunt, belt u +49 1805 35 35 33 33 (14 cent/min. vanuit het Duitse vaste telefoonnet. Prijzen voor mobiel bellen en voor bellen vanuit andere landen zijn afhankelijk van het tarief).

MAN BusTopService-werkplaatsen

In geval van een technische storing aan uw touringcar staan wij snel en betrouwbaar voor u klaar, repareren wij uw voertuig direct ter plekke of brengen wij het naar het dichtstbijzijnde MAN BusTopService-steunpunt.

In werkplaatsen die onze MAN BusTopService aanbieden, profiteert u van uitgebreide diensten en van enorme knowhow op het gebied van autobussen. Via onze steunpuntzoekfunctie kunt u achterhalen welke werkplaatsen de MAN BusTopService aanbieden.
Naar de MAN BusTopService-steunpuntzoekfunctie

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: