MAN België

Uitstekende servicekwaliteit voor maximale mobiliteit: MAN Bus Services

MAN Bus Services

In het kort

 • Efficiëntie in personenvervoer
  Services en digitale diensten voor MAN bussen ondersteunen u om een probleemloze bedrijfswerking te garanderen en helpen zo de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen.
 • Hoge voertuigbeschikbaarheid
  Een effectief onderhoudsmanagement alsook busspecifieke mobiliteits- en serviceoplossingen zorgen voor korte stilstandtijden en helpen u om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen.
 • Individueel combineerbare service-oplossingen
  Het veelzijdige MAN-serviceaanbod is perfect op maat van uw speciale behoeften en vereisten aangepast.

Services en digitale diensten voor uw busvloot

MAN is uw betrouwbare partner voor flexibele busservice-oplossingen - of het nu om stadsbussen, reisbussen of elektrische bussen gaat.

Services en digitale diensten voor uw busvloot

Net zoals onze bussen zijn onze services zodanig ontworpen dat ze elke dag een zo vlot mogelijke werking garanderen. Bij onze diensten staat uw rendabiliteit centraal. Met ons serviceaanbod kunt u de inspanning voor onderhoud en reparatie alsook het verbruik en de slijtage van uw bussen reduceren en de efficiëntie van uw vloot zo veel mogelijk verhogen.

Daarvoor zorgen busspecifieke mobiliteits- en serviceprestaties, reparatie- en onderhoudsdiensten inclusief MAN Original onderdeelbevoorrading, garantie-uitbreidingen die u financiële zekerheid en kostentransparantie kunnen bieden alsook financierings- en verhuuraanbiedingen om uw bedrijf altijd in beweging te houden.

Digitale vlootdiensten en efficiënte bestuurdersopleidingen, die het comfort van uw passagiers en bestuurders verhogen, ronden het aanbod af.

MAN ServiceContracts

Met ons bespaart u geld, tijd en ongemak. MAN neemt desgewenst het complete proces van de instandhouding en factuurcontrole tot de opheldering van garantie- en coulancekwesties voor u over.

Naar de MAN ServiceContracts

Rijd gegarandeerd langer met MAN: Onze garantieverlengingen op de aandrijflijn of het complete voertuig bieden meer zekerheid bij onvoorziene reparatiekosten.

Meer over MAN garantieverlenging

Met de MAN mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. Bij pech zijn wij snel bij u en zorgen ervoor dat u tijdens uitval- en reparatietijden snel verder kunt.

Meer over de MAN mobiliteitsgarantie
MAN BusTopService

Bij ons krijgt u er altijd service bij. Naast premium onderhoud en reparaties door zeer gekwalificeerde specialisten bieden we u aantrekkelijke services exclusief voor uw voertuig zoals een ophaal- en brengservice en een busbaan.

Meer informatie over MAN BusTopService

Voertuigtechniek en bedrijfsstoffen moeten zelfs onder extreme omstandigheden perfect bij elkaar passen. De MAN bedrijfsstoffen beschermen de motor, transmissie en assen tegen slijtage en reduceren zodoende de totale bedrijfskosten.

Naar de MAN bedrijfsstoffen

Via de online bestelservice in het MAN Service Portal kunnen werkplaatseigenaren de gewenste originele MAN onderdelen direct bij een dealer naar keuze bestellen – eenvoudig, snel en goedkoop.

Naar MAN PartsBase

De originele MAN onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn perfect op uw voertuig afgestemd. Alleen dan is uw MAN voertuig veilig, efficiënt en bovendien met minimale slijtage onderweg.

Naar de originele MAN onderdelen
Originele MAN-accessoires

Hoogwaardige accessoires waarmee u uw MAN volledig volgens uw behoeften kunt aanpassen. Achteraf en heel eenvoudig. Met producten die precies bij uw MAN-model passen. En bij u.

Meer informatie
Laad- en accubeheer met de MAN eManager
 • Laadbeheer op afstand voor uw MAN Lion’s City E
 • Timerladen en klimaatvoorconditionering van de voertuigen
 • Accubewaking met gedetailleerde analysegegevens over laad- en ontlaadstromen, nevenverbruikers en airconditioning
Meer details
Onderhoudsmanagement
 • Preventief digitaal onderhouds- en reparatiebeheer voor uw wagenpark met MAN ServiceCare
 • Servicepakketten selecteerbaar afhankelijk van de zakelijke vereisten: MAN ServiceCare S (gratis) of MAN ServiceCare M
 • Voortdurende verdere ontwikkeling van het scala aan functies voor maximale bedrijfsgereedheid van uw voertuigen
Meer details
Geo
 • Ritgeschiedenis van de afgelopen 25 maanden voor identificatie van mogelijkheden voor optimalisatie van de rijprestaties
 • Betrouwbare, efficiënte routeplanning met uitgebreide kaarten
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Compliant
 • Tachograaf- en bestuurderskaartgegevens automatisch uitlezen en opslaan
 • Rit- en inzetgegevens eenvoudig archiveren

*Niet beschikbaar voor de MAN Lion's City E

Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Timed
 • Duidelijke weergave van rij- en rusttijden
 • Individuele en efficiënte inzet- en routeplanning dankzij op de minuut nauwkeurige overdracht van chauffeursactiviteiten
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Training – MAN ProfiDrive

De beste MAN is slechts zo goed als degene die hem bestuurt. Met MAN ProfiDrive trainen wij de chauffeurs in een veilig en zuinig rijgedrag en helpen wij ondernemers om het succes van hun bedrijf voortdurend te optimaliseren.

Naar MAN ProfiDrive
MAN Driver-app
 • Gratis chauffeursondersteuning in 26 talen
 • Pechoproepen, schademeldingen, MAN servicecentrum zoeken en vele andere slimme functies via app
 • Koppeling van chauffeur, wagenparkbeheerder en werkplaats
Meer details

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen.

Meer informatie over Mobile24

Hier vindt u informatie over reparatie, onderhoud, service en trainingen. De registratie in het MAN Service Portal is gratis en vrijblijvend voor u.

Naar Portal werkplaatsen

Meer informatie? Deze kant op!

Neem contact met ons op

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: