MAN België

Innovatieve services voor leveranciers en dienstaanbieders: MAN Services voor bestelwagens

MAN Services voor bestelwagens

In het kort

 • Minimalisatie van uw totale voertuigkosten
  Ons uitgebreid MAN-serviceaanbod verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf - dankzij maximale mobiliteit, hoge voertuigbeschikbaarheid en onderhoudsservice op maat.
 • Eenvoudig vlootbeheer
  Met behulp van uitgebreide voertuig- en ritgegevens verbetert u de routeplanning en voertuigbezetting en kunt u de kosten voor brandstof en administratief werk verlagen.
 • Maximale flexibiliteit
  Op de bouwwerf, bij bosbouw of personenvervoer - met de individueel combineerbare services op maat kunt u de dagelijkse uitdagingen aan.

Serviceprestaties waarop u kunt vertrouwen

Met onze voertuigen hebben we de perfecte oplossingen voor uw vereisten - als gespecialiseerd bedrijf en pakketbezorger, in het goederenverkeer, op de bouwwerf of bij personenvervoer. Onze services en digitale diensten zijn al even flexibel als onze voertuigen.

Services en digitale diensten voor uw bestelwagen

Op MAN kunt u vertrouwen - in goede en slechte tijden. Met de individueel combineerbare services op maat ondersteunen we u om uw dagelijkse uitdagingen aan te pakken. Voor het enige wat telt: uw bedrijf.

Met de mobiliteitsgarantie voor uw bestelwagen bent u altijd onderweg. Bovendien profiteert u van onze servicecontracten op maat, garantie-uitbreidingen, financierings- en huuroplossingen alsook van onderhouds- en reparatieservices en MAN Original onderdelen en accessoires

Met onze digitale diensten helpen we de dagelijkse werkzaamheden van bestuurders en vlootmanagers eenvoudiger te maken dankzij mobiele services. Bovendien bieden we u voor elke opdracht de juiste bestuurdersopleiding aan.

MAN ServiceContracts

Met ons bespaart u geld, tijd en ongemak. MAN neemt desgewenst het complete proces van de instandhouding en factuurcontrole tot de opheldering van garantie- en coulancekwesties voor u over.

Naar de MAN ServiceContracts

Rijd gegarandeerd langer met MAN: Onze garantieverlengingen op de aandrijflijn of het complete voertuig bieden meer zekerheid bij onvoorziene reparatiekosten.

Meer over MAN garantieverlenging

Met de MAN mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. Bij pech zijn wij snel bij u en zorgen ervoor dat u tijdens uitval- en reparatietijden snel verder kunt.

Meer over de MAN mobiliteitsgarantie

Voertuigtechniek en bedrijfsstoffen moeten zelfs onder extreme omstandigheden perfect bij elkaar passen. De MAN bedrijfsstoffen beschermen de motor, transmissie en assen tegen slijtage en reduceren zodoende de totale bedrijfskosten.

Naar de MAN bedrijfsstoffen

De originele MAN onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn perfect op uw voertuig afgestemd. Alleen dan is uw MAN voertuig veilig, efficiënt en bovendien met minimale slijtage onderweg.

Naar de originele MAN onderdelen
Originele MAN-accessoires

Hoogwaardige accessoires waarmee u uw MAN volledig volgens uw behoeften kunt aanpassen. Achteraf en heel eenvoudig. Met producten die precies bij uw MAN-model passen. En bij u.

Meer informatie
Onderhoudsmanagement
 • Preventief digitaal onderhouds- en reparatiebeheer voor uw wagenpark met MAN ServiceCare
 • Servicepakketten selecteerbaar afhankelijk van de zakelijke vereisten: MAN ServiceCare S (gratis) of MAN ServiceCare M
 • Voortdurende verdere ontwikkeling van het scala aan functies voor maximale bedrijfsgereedheid van uw voertuigen
Meer details
Geo
 • Ritgeschiedenis van de afgelopen 25 maanden voor identificatie van mogelijkheden voor optimalisatie van de rijprestaties
 • Betrouwbare, efficiënte routeplanning met uitgebreide kaarten
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
MAN Now
 • Flexibele aanpassing van de voertuigfuncties van uw nieuwe MAN Truck Generation en MAN Transporter
 • Overdracht en installatie van de software-upgrades dankzij innovatieve over-the-air-technologie - eenvoudig, snel en zonder tussenstop in de werkplaats
 • Gratis gebruik van individuele functies
Direct naar de boeking in de marketplace
Training – MAN ProfiDrive

De beste MAN is slechts zo goed als degene die hem bestuurt. Met MAN ProfiDrive trainen wij de chauffeurs in een veilig en zuinig rijgedrag en helpen wij ondernemers om het succes van hun bedrijf voortdurend te optimaliseren.

Naar MAN ProfiDrive
MAN Driver-app
 • Gratis chauffeursondersteuning in 26 talen
 • Pechoproepen, schademeldingen, MAN servicecentrum zoeken en vele andere slimme functies via app
 • Koppeling van chauffeur, wagenparkbeheerder en werkplaats
Meer details

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen.

Meer informatie over Mobile24

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: