MAN België

Rendabiliteit & efficiëntie voor uw vloot: MAN vrachtwagenservices

MAN vrachtwagenservices

In het kort

 • Eenvoudig beheer van uw vrachtwagenvloot
  Veelzijdige, intelligent verbonden diensten voor vrachtwagens maken uw bedrijfsprocessen eenvoudiger en optimaliseren deze en helpen u om brandstof- en beheerskosten te doen dalen.
 • Kostenefficiënte vrachtwagenvloot
  Optimaliseer de routeplanning, voertuigbelasting, stilstandtijden en bestuurdersprestatie - het MAN-serviceaanbod voor vrachtwagens kan een positief effect hebben op uw totale bedrijfskosten.
 • Veelzijdig serviceaanbod
  In de transport- en logistieke branche, in de bouwsector of het distributieverkeer: met de MAN Services voor vrachtwagens hebt u alles wat u nodig hebt.

Samen pakken we de uitdagingen van uw branche aan

MAN is uw sterke partner - met een veelzijdig servicaanbod, digitale diensten en telematicaoplossingen.

Services en digitale diensten voor uw vrachtwagenvloot

Profiteer van onze mobiliteitsservice, garantie-uitbreiding, financierings- en huuroplossingen alsook van onze professionele onderhouds- en reparatieservice inclusief professionele onderdelenbevoorrading of MAN Original accessoires voor uw vrachtwagen.

Met onze slimme digitale oplossingen inzake telematica en vlootbeheer kunt u uw bedrijf merkbaar eenvoudiger en transparanter organiseren - dankzij inzetanalyses, rijstijlbeoordelingen, optimalisatie van voertuigbeschikbaarheden of bestuurdersondersteuning.

Bovendien bieden we u theoretische en praktische bestuurdersopleidingen die aan uw behoeften zijn aangepast en u ondersteunen om uw werk veiliger, efficiënter en comfortabeler uit te voeren.

MAN ServiceContracts

Met ons bespaart u geld, tijd en ongemak. MAN neemt desgewenst het complete proces van de instandhouding en factuurcontrole tot de opheldering van garantie- en coulancekwesties voor u over.

Naar de MAN ServiceContracts

Rijd gegarandeerd langer met MAN: Onze garantieverlengingen op de aandrijflijn of het complete voertuig bieden meer zekerheid bij onvoorziene reparatiekosten.

Meer over MAN garantieverlenging

Met de MAN mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. Bij pech zijn wij snel bij u en zorgen ervoor dat u tijdens uitval- en reparatietijden snel verder kunt.

Meer over de MAN mobiliteitsgarantie

Voertuigtechniek en bedrijfsstoffen moeten zelfs onder extreme omstandigheden perfect bij elkaar passen. De MAN bedrijfsstoffen beschermen de motor, transmissie en assen tegen slijtage en reduceren zodoende de totale bedrijfskosten.

Naar de MAN bedrijfsstoffen

Via de online bestelservice in het MAN Service Portal kunnen werkplaatseigenaren de gewenste originele MAN onderdelen direct bij een dealer naar keuze bestellen – eenvoudig, snel en goedkoop.

Naar MAN PartsBase

De originele MAN onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn perfect op uw voertuig afgestemd. Alleen dan is uw MAN voertuig veilig, efficiënt en bovendien met minimale slijtage onderweg.

Naar de originele MAN onderdelen
Originele MAN-accessoires

Hoogwaardige accessoires waarmee u uw MAN volledig volgens uw behoeften kunt aanpassen. Achteraf en heel eenvoudig. Met producten die precies bij uw MAN-model passen. En bij u.

Meer informatie
Onderhoudsmanagement
 • Preventief digitaal onderhouds- en reparatiebeheer voor uw wagenpark met MAN ServiceCare
 • Servicepakketten selecteerbaar afhankelijk van de zakelijke vereisten: MAN ServiceCare S (gratis) of MAN ServiceCare M
 • Voortdurende verdere ontwikkeling van het scala aan functies voor maximale bedrijfsgereedheid van uw voertuigen
Meer details
Geo
 • Ritgeschiedenis van de afgelopen 25 maanden voor identificatie van mogelijkheden voor optimalisatie van de rijprestaties
 • Betrouwbare, efficiënte routeplanning met uitgebreide kaarten
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Compliant
 • Tachograaf- en bestuurderskaartgegevens automatisch uitlezen en opslaan
 • Rit- en inzetgegevens eenvoudig archiveren

*Niet beschikbaar voor de MAN Lion's City E

Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Timed
 • Duidelijke weergave van rij- en rusttijden
 • Individuele en efficiënte inzet- en routeplanning dankzij op de minuut nauwkeurige overdracht van chauffeursactiviteiten
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
MAN Now
 • Flexibele aanpassing van de voertuigfuncties van uw nieuwe MAN Truck Generation en MAN Transporter
 • Overdracht en installatie van de software-upgrades dankzij innovatieve over-the-air-technologie - eenvoudig, snel en zonder tussenstop in de werkplaats
 • Gratis gebruik van individuele functies
Direct naar de boeking in de marketplace
Perform
 • Duidelijke voertuiganalyses voor het herkennen van onzuinig rijden
 • Maakt vergelijkbare chauffeursbeoordelingen voor uw wagenpark mogelijk
Rechtstreeks naar de boeking op de Marketplace
Training – MAN ProfiDrive

De beste MAN is slechts zo goed als degene die hem bestuurt. Met MAN ProfiDrive trainen wij de chauffeurs in een veilig en zuinig rijgedrag en helpen wij ondernemers om het succes van hun bedrijf voortdurend te optimaliseren.

Naar MAN ProfiDrive
MAN Driver-app
 • Gratis chauffeursondersteuning in 26 talen
 • Pechoproepen, schademeldingen, MAN servicecentrum zoeken en vele andere slimme functies via app
 • Koppeling van chauffeur, wagenparkbeheerder en werkplaats
Meer details

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen.

Meer informatie over Mobile24

Hier vindt u informatie over reparatie, onderhoud, service en trainingen. De registratie in het MAN Service Portal is gratis en vrijblijvend voor u.

Naar Portal werkplaatsen

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: