MAN België

MAN TeleMatics

MAN TeleMatics

In het kort

  • Betrouwbaar plannen
    Met MAN TeleMatics krijgt u alle relevante informatie om de ritplanning van uw wagenpark zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te maken.
  • Besparingspotentieel benutten
    Wij helpen u om de efficiëntie en betrouwbaarheid bij de afwikkeling van uw transporten te verhogen en dragen zo bij aan de verlaging van brandstof- en administratiekosten.

Voertuigtelematica van het eerste uur

Met MAN TeleMatics optimaliseert u de efficiëntie van uw transportprocessen.

Voorloper van de MAN DigitalServices

Voorloper van de MAN DigitalServices

Als klant kent u onze service MAN TeleMatics en gebruikt u deze intelligente oplossing als ondersteuning om uw kosten te verlagen en de efficiëntie in uw wagenpark te verhogen. Als wagenparkbeheerder bestuurt u uw wagenpark met behulp van de telematica-oplossing. Zo garandeert u dat u tijdig levert en stipt bent.

Hoewel de telematicadienst is vervangen door de MAN DigitalServices, verandert er niets aan de door u gebruikte oplossing. Wij blijven u tot het einde van uw contract ondersteunen met onze pionier op het gebied van vrachtwagentelematica.

Met MAN TeleMatics kunt u profiteren van een maximale bezettingsgraad van uw wagenpark door lege ritten en omwegen te voorkomen. Zo kunt u het brandstofverbruik van uw voertuigen verlagen en de voertuigbeschikbaarheid maximaliseren.

Uw overstap op MAN DigitalServices

Ook u kunt eenvoudig overstappen op digitaal wagenparkbeheer met de Telematik-Box, RIO Marketplace en de digitale diensten van MAN. We voorzien u natuurlijk van persoonlijk advies bij de overstap.

MAN DigitalServices: Ontdek nu alle diensten

De MAN TeleMatics-app voor uw smartphone en tablet

De MAN TeleMatics-app voor uw smartphone en tablet

Houd uw wagenpark altijd in de gaten, waar u zich ook bevindt. Met de MAN TeleMatics-app kunt u alle relevante gegevens van uw voertuigen ook onderweg raadplegen, contact met chauffeurs opnemen en de zuinigheid van uw wagenpark consequent verhogen. De app toont exacte voertuiggegevens in realtime. Zo kunt u eenvoudig locatieafwijkingen herkennen en meteen corrigeren.

De MAN TeleMatics-app is beschikbaar in 19 talen.

Gebruiksvoorwaarden

  • Voertuig met MAN TeleMatics Board Module
  • Geldig contract
  • Mobiel internet

Naar uw persoonlijke contactpersoon


MAN DigitalServices Info-Hotline

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur

00800 – MDIGITAL
00800 – 634 448 25