MAN België

MAN Transport Solutions: ons advies voor uw overstap naar alternatieve oplossingen

Transport Solutions

IN HET KORT

  • Individuele 360° eMobility-oplossingen
    Ons 360° eMobility-concept omvat netwerkplanning, laadinfrastructuur, netvoeding en energieopslag. Afgestemd op uw individuele behoeften.
  • Advies van A tot Z
    Wij adviseren u over holistische, geïntegreerde laadoplossingen en -strategieën en over optimalisering van de energiekosten om de best mogelijke efficiëntie voor uw bedrijf te garanderen.
  • Meer dan 100 klanten uit heel Europa
    Onze expertise wordt al door meer dan 100 klanten in heel Europa vertrouwd, die wij bijvoorbeeld ondersteunen met seizoensgebonden energieconcepten, logistieke 3-ploegenconcepten of uitgebreide concepten voor de elektrificatie van een stadsbusvloot.

Onze ondersteuning bij uw omschakeling

MAN Transport Solutions

De omschakeling op alternatieve aandrijvingen brengt uitdagingen met zich mee, omdat voor een efficiënte en toekomstgerichte planning rekening moet worden gehouden met nieuwe factoren - van de invloed van topografie, plaatselijk klimaat en nevenverbruikers op de actieradius tot mogelijke laadtijden en de behoefte aan laadinfrastructuur. Wij van MAN Transport Solutions kennen deze factoren en hebben ons gespecialiseerd om samen met u een oplossing te ontwikkelen die bij u past. Laat ons advies geven over hoe u uw omschakeling naar alternatieve aandrijvingen zo eenvoudig, planbaar en succesvol mogelijk kunt maken.

MAN eMobility: uw weg naar succesvolle vlootelektrificatie

Iedereen heeft het over de transformatie van de bedrijfswagenindustrie - MAN geeft er actief vorm aan: kijk uit naar de nieuwe MAN eTruck, digitale oplossingen en een globale productstrategie voor het duurzame transport van de toekomst. Dompel u onder in de wereld van MAN eMobility.
Meer informatie

MAN eMobility-bereikcalculator

Wilt u een volledig elektrische vrachtwagen aanschaffen en zeker weten dat het bereik van het voertuig voldoende is voor uw toepassing? Onze MAN eReadyCheck ondersteunt u bij uw beslissing en laat u aan de hand van selecteerbare parameters zien welke MAN e-voertuigen precies passen bij uw gebruiksgedrag.
Naar de bereikcalculator

ACTUEEL

100 VLOOTEIGENAARS MET SUCCES ADVISEREN
100 VLOOTEIGENAARS MET SUCCES ADVISEREN

MAN Transport Solutions ontwikkelt eSolutions om de overstap naar elektrische mobiliteit voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Sinds 2018 is er als eerste bouwsteen een 360°-advies door een team van geselecteerde experts. Nu is de mijlpaal van 100 uitgebreide adviesprojecten bereikt. Ontwikkelingssamenwerking met bekende softwareleveranciers speelt een belangrijke rol bij de advisering.

Meer
TWEEDE LEVENSDUUR VAN VOERTUIGACCU'S: PROEFPROJECT GELANCEERD DOOR MAN, VHH EN VOLKSWAGEN
TWEEDE LEVENSDUUR VAN VOERTUIGACCU'S: PROEFPROJECT GELANCEERD DOOR MAN, VHH EN VOLKSWAGEN

In Hamburg is een container met een totale capaciteit van 500 kWh aangesloten op het depotlaadnetwerk in de wijk Bergedorf bij het depot van Verkehrsbetriebe Hamburg-Holstein (VHH). Samen met VHH wil MAN Truck & Bus daar onder reële bedrijfsomstandigheden testen hoe gebruikte batterijen zich gedragen na hun eerste gebruik in voertuigen en als stationaire energieopslagsystemen.

Meer
Interview met Transport Solutions
"U moet rekenen op ten minste 18 maanden planningstijd"

Hoewel de coronacrisis en de mogelijke gevolgen ervan, evenals de maatregelen van de overheid, alles lijken te overschaduwen, zijn er zeker nog andere uitdagingen waarmee de branche wordt geconfronteerd. Bijvoorbeeld de omschakeling op middellange termijn van het wagenpark in het lijnverkeer naar e-bussen. Lees het hele interview met Stefan Sahlmann, Vice President, Head of MAN Transport Solutions, MAN Truck & Bus.

Meer
Beschikbaar in heel Europa
Uw individuele 360° mobiliteitsconcept

Uw individuele 360° mobiliteitsconcept

We hebben al meer dan 100 klanten kunnen overtuigen van onze MAN Transport Solutions - in heel Europa! Maak gebruik van de mogelijkheid om individueel advies te krijgen over de overschakeling op alternatieve aandrijvingen.
Advisgesprek vastleggen