MAN België

EEN ALGEMENE BENADERING VAN DE LAADINFRASTRUCTUUR

IN HET KORT

 • Laadoplossingen voor uw elektrisch voertuig
  Wij bieden een passende laadoplossing voor uw elektrische voertuig.
 • Laadinfrastructuuroplossingen op maat
  Samen met onze partners bepalen we een laadinfrastructuur die perfect is afgestemd op u en uw behoeften.
 • Installatie en onderhoud: alles in eigen huis
  Als u dit wenst, kunt u niet alleen de juiste laadoplossing, maar ook de installatie en het onderhoud ervan bij MAN verkrijgen.

UW WEG NAAR EEN LAADOPLOSSING

1
Uw aanvraag

Bij de aankoop van een elektrisch voertuig bespreken we met u de behoefte om een laadmogelijkheid te installeren. Uw contactpersoon bij MAN stemt met u de passende laadinfrastructuur voor uw voertuig af en informeert naar uw eisen en de situatie te plaatse.

2
Passende aanbiedingen verzamelen

In nauwe samenwerking met onze geteste partners vinden we de passende laadinfrastructuur voor u en uw vloot. Tijdens het hele proces blijft uw contactpersoon bij MAN uw contactpersoon.

3
Toewijzing van uw gewenste laadoplossing

Uw contactpersoon bij MAN legt samen met onze laadinfrastructuurpartner de mogelijke oplossing aan u voor en bespreekt de details met u. U bepaalt welke oplossing u door onze partner wilt laten omzetten.

4
Installatie door de laadinfrastructuurpartner

Na de toewijzing spreekt uw MAN contactpersoon met u af wanneer onze partner de laadinfrastructuur ter plaatse komt installeren en in gebruikt komt stellen. Zo kunt u eenvoudig en comfortabel aan de slag met e-mobiliteit.

DE PASSENDE LAADOPLOSSING VOOR UW EISEN

In nauwe samenwerking met gerenommeerde partners als ABB, Heliox en SBRS stelt MAN uniforme oplossingen voor uw instap in de e-mobiliteit ter beschikking - zo eenvoudig, veilig en kostenefficiënt mogelijk. U ontvangt alles onder één dak, van het elektrische voertuig tot de passende laadinfrastructuur en de installatie ervan. Op aanvraag zorgen we ook voor het onderhoud van uw laadoplossing.

Laadoplossingen

Voor vrachtwagens en bussen

We bieden u in heel Europa uitgebreide laadoplossingen aan die perfect zijn afgestemd op uw eisen en onze voertuigen. Ons aanbod dekt daarbij een grote lading: Van mobiele laadapparaten tot vast geïnstalleerde oplossingen voor grote vloten.

 • Laadstations met 40 tot 150 kW laadvermogen
 • Multi-outlet: Laden van twee aangesloten voertuigen op vol vermogen aan elke uitgang
 • Preventief onderhoud: Tijdgebonden onderhoudswerkzaamheden met de klantspecifieke inzetplanning
 • Connectiviteitsgebaseerde diensten voor diagnose en onderhoud op afstand voor een stabiele werking

Voor bestelwagens

Voor bestelwagens zijn er naast het laden met DC-laadstations tot 40 kW ook laadmogelijkheden via AC wanddoos of zelfs via een 230 V stopcontact.

Verkrijgbaar in heel Europa
Uw persoonlijke mobiliteitsconcept in 360°

Uw persoonlijke mobiliteitsconcept in 360°

Meer dan 100 klanten in heel Europa zijn al overtuigd van onze MAN Transport Solutions! Maak gebruik van de mogelijkheid om u persoonlijk te laten adviseren over de overstap naar alternatieve aandrijvingen.
Afspraak voor persoonlijk advies maken