MAN België

Transport zonder grenzen

De MAN TGS rijdt een hangar binnen.

In één oogopslag

  • Absolute betrouwbaarheid
    Slimme hulp- en veiligheidssystemen begeleiden de bestuurder in de MAN TGS op elk terrein.
  • Minder stilstand
    Onderhoud gebeurt niet vanzelf: MAN ServiceCare en de MAN Driver-app beperken uitvaltijd tot een minimum en maken onderhoud maximaal planbaar.
  • Snel tot uw beschikking
    Met de uitstekende beschikbaarheid van MAN reserveonderdelen en het uitgebreide netwerk van werkplaatsen zorgen we dat u altijd weer op weg kunt, of de bouwwerf op.

Geen angst meer bij het afslaan

De MAN dodehoekhulp maakt een einde aan de gevreesde dode hoek.

De MAN dodehoekhulp verhoogt de veiligheid wanneer u slecht zicht hebt tijdens het afslaan.

Voor de huidige verkeerssituaties hebben bestuurders eigenlijk een extra oog nodig. En dat is precies wat de MAN dodehoekhulp u te bieden heeft. Deze functie houdt alles in de gaten bij onoverzichtelijke afslagen. Wanneer de functie naast de vrachtwagen een verkeersdeelnemer waarneemt, wordt de bestuurder hierover geïnformeerd met een waarschuwingscascade met 3 niveaus. Afhankelijk van hoe urgent moet worden ingegrepen, wordt de bestuurder gewaarschuwd met één LED-lampje, drie LED-lampjes of een aanvullend akoestisch signaal.

Naar MAN Dodehoekhulp

Kan niet bestaat niet

Onze oplossingen zijn efficiënte, proactieve onderhoudsprocessen waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt.

MAN ServiceCare zorgt voor proactieve onderhoudsprocessen.

MAN ServiceCare: proactief, zodat u uw werk altijd kunt hervatten

Alweer naar de werkplaats? Niet met ons. MAN ServiceCare coördineert en bundelt uw onderhoudsafspraken zinvol en flexibel. Precies zoals u het nodig hebt. Met individuele oplossingspakketten kunt u het onderhoudsbeheer namelijk precies op uw bedrijf afstemmen.

MAN ServcieCare informeert u per e-mail over alles wat eraan komt. En dat voor al uw MAN voertuigen gratis.

Meer informatie

De MAN Driver-app is de snelste verbinding met wagenparkbeheerders en Mobile24.

Slim op weg: de MAN Driver-app

De MAN Driver-app is uw beste begeleiding, want met de app kunt u de gegevens van de digitale controle voor het wegrijden en schademeldingen snel doorsturen en kunt u direct de pechhulp inschakelen. Per scan kunt u een snelstartgids raadplegen met informatie over de geselecteerde schakelaars en controlelampjes.

Naar de MAN Driver-app

Of direct naar de download op:

MAN Driver-app voor iOS

MAN Driver-app voor Android

De TGS beschikt over een modulair opgebouwd boordnet.

Snelle diagnoses voor het modulaire boordnet

Zoek de storing – dankzij het modulair opgebouwde boordnet worden defecte onderdelen snel gedetecteerd en kunnen deze direct worden vervangen. Zo worden stilstand en servicekosten tot een minimum beperkt. Nog een voordeel van de modulaire constructie: U kunt altijd uitbreidingen toevoegen, zodat u flexibel blijft. Wat de toekomst u ook brengt, wij hebben al een oplossing voor u klaarstaan.

Een chauffeur kijkt tv in zijn MAN-vrachtwagen.

24V accumanagementsysteem : voor een betrouwbare start

Lege accu's en uitval door overmatig gebruik van elektrische apparaten tijdens rusttijden - met het nieuwe 24V accumanagementsysteem behoort dit tot het verleden. Het bewaakt de toestand van de accu uitgebreid om kritieke toestanden in een vroeg stadium te detecteren en ervoor te zorgen dat de motor van het voertuig kan worden gestart. Bij dreigende ontlading worden comfortverbruikers automatisch uitgeschakeld. In het geval van een mogelijke diepe ontlading - en de daarmee gepaard gaande schade aan de accu - of verlies van startvermogen, voorkomt het MAN-accubeheer het stroomverbruik volledig , deactiveert het de stationaire uitschakeling en verhoogt het het stationaire toerental .

Sneller dan u MAN kunt zeggen

We bieden alles wat u nodig hebt, precies op het moment dat u het nodig hebt.

Reserveonderdelen van MAN zijn betrouwbaar en veilig.

Altijd op voorraad

80% van alle MAN reserveonderdelen zijn doorlopend in onze werkplaatsen verkrijgbaar, 95% zijn de volgende dag beschikbaar, speciale onderdelen binnen een week. Ook internationaal, want we leveren aan 2000 adressen in meer dan 100 landen. Daardoor kunt u uw rit binnen de kortste keren hervatten en bent u verzekerd van betrouwbare onderdelen en veilig uitgevoerd onderhoud. Want dat kunt u alleen verwachten van originele MAN onderdelen.

Meer over originele onderdelen van MAN

De MAN servicenetwerken zijn altijd goed bereikbaar.

Volgende rit: MAN

Bij pech kunt u terecht bij 1688 werkplaatsen in 138 landen. Vanzelfsprekend met extra lange openingstijden. Want vrachtwagens zijn niet gemaakt om stil te staan.

Een digitaal verbonden wereldbol.

Cybersecurity: voor een veilige werking van het voertuig

Aan de ene kant maakt de toenemende digitalisering en verbinding van elektronische systemen in voertuigen veel nieuwe handige functies en toepassingen mogelijk - aan de andere kant zijn ze ook doelwitten voor hackers. Daarom wordt zogenaamde cybersecurity steeds belangrijker. MAN gebruikt passende maatregelen om alle voertuigsystemen consequent te beschermen tegen onbevoegde toegang. Deze voorkomen dat gegevens door onbevoegden worden gebruikt en zorgen voor een veilige werking van het voertuig.

Configureer uw ideale voertuig

Configureer nu uw ideale voertuig

MAN-vrachtwagenconfigurator

Configureer uw MAN-vrachtwagen en kies de uitrusting die past bij uw wensen op het gebied van motorvermogen, assen, cabine en nog veel meer.
Vrachtwagen nu configureren

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk:

newsletter-image