MAN België

Sterke partner voor zware toepassingen

Twee mannen hebben overleg in een ontvangsthal.

In één oogopslag

  • Klantgerichte oplossingen
    We implementeren de configuratie en apparatuur die is geoptimaliseerd voor uw toepassing - inclusief naadloze integratie van functionaliteiten in het netwerk aan boord.
  • Ontwikkelingen op het gebied van tractie
    Er worden bijzondere eisen gesteld aan het transport van zwaar materiaal. MAN beschikt over de technische innovaties waarmee u verder komt.
  • Altijd bij u in de buurt
    We ondersteunen u bij alles wat u nodig hebt, met persoonlijke contactpersonen en een uitgebreid servicenetwerk.

Eén vrachtwagen voor alle toepassingen

We leveren de perfecte basis om samen met u uw perfecte vrachtwagen te bouwen.

MAN Turnkey Solutions biedt complete oplossingen voor de toepassingssegmenten bouw, afvalverwijdering en transport van vloeistoffen en gassen.

Eenvoudiger bestaat niet: MAN Turnkey Solutions biedt technisch tot in detail uitgewerkte en met experts overeengekomen voertuigconfiguraties voor de toepassingssegmenten bouw, afvalverwijdering en transport van vloeistoffen en gassen. Zelfs de levering van opbouweenheden worden door de producent van tevoren vastgelegd, zodat uw MAN zo snel mogelijk gereed is om de weg op te gaan. U hoeft alleen nog de kleur te kiezen en krijgt binnen de kortste keren de sleutel overhandigd.

De MAN TGS is geschikt voor elk type opbouw.

De MAN TGS is geschikt voor de meest uiteenlopende opbouwelementen. Specifieke interfaces voor het boordnet, vrije bedienvelden in de cockpit en mogelijkheid tot integratie van externe toepassingen zijn slechts enkele voorbeelden van de compatibele structuur. Opbouwproducenten kunnen rekenen op nauwe samenwerking en uitgebreide documentatie – en u op hoge kwaliteit en lage kosten.

MAN Individual levert voor elke toepassing de perfecte voertuigoplossing.

De standaarduitrusting van de MAN Truck Generation is uitgebreid. Maar dit is slechts het begin. U hebt de keuze bij de cabine, het chassis, de aandrijflijn, de elektronica en de carrosserie. Met verlagingen van het dak, uiteenlopende onderstelaanpassingen, gespecialiseerde aandrijvingen en vele voertuigafwerkingen aan binnen- en buitenkant kunnen we uw individuele wensen realiseren.

Meer ontdekken

Voetmatten

Originele MAN-accessoires en retrofitoplossingen passen perfect en kunnen eenvoudig achteraf worden ingebouwd. Van extra veiligheidsuitrusting, comfortuitrusting voor chauffeurs die veel tijd in de cockpit doorbrengen, extra werklampen, positielichten en knipperlichten of de integratie van camerasystemen - de retrofitoplossingen maken het dagelijkse harde werk gemakkelijker, veiliger en comfortabeler.

Naar originele MAN accessoires

De MAN fabriekskiepwagen: Alles onder één dak

In samenwerking met MEILLER levert MAN af fabriek een op maat gemaakte driezijdige kiepwagen. Het chassis en de opbouw zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een krachtig compleet voertuig voor de bouwsector.

De MEILLER TRIGENIUS op basis van de MAN TGS.

De nieuwe MEILLER TRIGENIUS®: zuinig, betrouwbaar, innovatief

Een robuuste driezijdige kipper met moderne styling voor maximale opbrengst - en universeel inzetbaar: De nieuwe MEILLER TRIGENIUS® wordt gekenmerkt door een constructie met geoptimaliseerd gewicht, optimale belastbaarheid door hoogwaardig staal en een veilige werking. Afhankelijk van de binnenbreedte kan de fabrieksbak bulkgoederen, stukgoederen op europallets in twee rijen of zelfs lichte bouwcontainers vervoeren. Het uniforme bedieningsconcept, de ergonomisch ontworpen componenten en de vereenvoudigde ladingzekering maken bediening en handling nog efficiënter.

Traditioneel succes

Sterke partners en korte afstanden: de samenwerking tussen MAN en MEILLER.

De MAN fabriekskiepwagen in samenwerking met MEILLER

Daar kunt u op rekenen: de MAN klantenservice

Omdat wij oplossingen zoeken voor uw uitdagingen.

Een MAN-medewerker overhandigt de voertuigsleutel aan de klant.

De MAN klantenservice is altijd waar u die nodig hebt: om de hoek

We werken aan tijdige en relevante antwoorden, nog voordat bestuurders zich tot ons wenden. Voor hulp kunt u terecht bij 1688 werkplaatsen met extra lange openingstijden in meer dan 138 landen. Het is voor ons een kwestie van eer om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Een medewerker van MAN Service aan de telefoon.

Uw MAN, uw persoonlijke contactpersoon

Wat voor vraag u ook hebt, bij ons wordt naar u geluisterd – wij zijn uw persoonlijke contactpersoon voor al uw vragen en opmerkingen. Wij maken werk van uw kwestie, zodat u meer tijd hebt voor waar het uiteindelijk om gaat: uw onderneming.

Configureer uw ideale voertuig

Configureer nu uw ideale voertuig

MAN-vrachtwagenconfigurator

Configureer uw MAN-vrachtwagen en kies de uitrusting die past bij uw wensen op het gebied van motorvermogen, assen, cabine en nog veel meer.
Vrachtwagen nu configureren

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk:

newsletter-image