MAN België

Wij schrijven P-A-R-T-N-E-R in plaats van klant

Met MAN hebt u altijd een sterke partner aan uw zijde.

In één oogopslag

  • 100% geschikt voor de stad
    De MAN TGM en MAN TGL zijn volledig aangepast aan het distributieverkeer, met compacte afmetingen, ergonomische instap en op de bestuurder afgestemde cockpit.
  • Meer dan 100 jaar competentie op het gebied van vrachtwagens
    Met meer dan 100 jaar aan ervaring op het gebied van transportvoertuigen biedt MAN hoogwaardige klantenservice en een portfolio met voertuigen voor elke toepassing.

Wendbaar van buiten, comfortabel van binnen

De cabines van de MAN TGM en MAN TGL worden gekenmerkt door veel ruimte en compacte afmetingen.

Laadklep van de MAN TGM

Uw partner voor uw toepassing

De MAN TGM en MAN TGL voelen zich thuis in de stad, maar gaan dankzij hun perfecte afmetingen uitdagingen in het lokaal en distributieverkeer, evenals bouwterreinen niet uit de weg. Deze vrachtwagens komen het best tot hun recht in smalle straten, lastige opritten en ongelijkmatige wegen.

Chauffeur gebruikt de trap om in een MAN-vrachtwagen te stappen.

Zonder problemen instappen

De lage treden en deuren die breed open kunnen, nodigen uit om in- en uit te stappen, zonder zorgen voor overbelasting van uw rug. Dankzij de antisliptreden stapt u snel en zeker de laadruimte in, wat onbetaalbaar is als u in korte tijd meerdere bestemmingen moet aandoen. De doordachte verlichting van de cabine biedt de nodige veiligheid en oriëntatie. Het tijdstip mag dan vaak oncomfortabel zijn, de MAN TGM en MAN TGL zijn dat niet.

Interieur van de MAN TGM

Uitgerust als een grote

Wat zich op lange afstanden heeft bewezen, scoort ook tijdens korte ritten. Bijvoorbeeld de weergave op ideale afleeshoogte en de zeer goed bereikbare bedieningselementen. Deze twee gedeelten zijn van elkaar gescheiden en hebben elk een logische indeling. De bestuurder kijkt van de weg naar de schermen en weer terug naar de weg, zonder daarbij te worden afgeleid van het verkeer.

Door de transmissiebedieningen voor de automatische handgeschakelde transmissie op de rechter stuurkolomschakelaar ontstaat niet alleen ruimte tussen de stoelen omdat de gebruikelijke console naast de bestuurdersstoel overbodig is, maar verbetert ook de ergonomie en de veiligheid. De schakelaar voor de elektrische parkeerrem bevindt zich in de directe omgeving. U kunt de elektrische parkeerrem op elk moment bedienen, maar deze wordt automatisch ingeschakeld als het voertuig wordt geparkeerd en automatisch uitgeschakeld bij het wegrijden.

Accessoires voor MAN TGM en TGL

Accessoires die het werk eenvoudiger maken

Met hoogwaardige en op maat gemaakte accessoires kunt u uw MAN TGM en MAN TGL eenvoudig aan uw behoeften aanpassen - van comfortuitrusting en extra veiligheidsuitrusting tot achteraf te monteren cameraoplossingen. Met MAN BirdView kunt u bijvoorbeeld achteraf een camerasysteem installeren dat een overzicht van de gehele voertuigomgeving - inclusief dode hoeken - vanaf de bestuurderswerkplek mogelijk maakt.

Naar originele MAN accessoires

De ontwikkeling van de MAN TGM en MAN TGL is het resultaat van meer dan 100 jaar aan ervaring met transportvoertuigen.

Sinds meer dan 100 jaar voor u onderweg

MAN staat traditioneel voor uitmuntende, vriendelijke klantenservice.

Alleen wie nauw samenwerkt, weet wat de ander beweegt. De afgelopen decennia zijn de eisen van onze klanten veranderd – bijgevolg wij ook.

We hebben onszelf vernieuwd, bijvoorbeeld met onze flexibele, modulaire opbouw waardoor u uw vrachtwagen zelf naar wens kunt samenstellen, en met onze voertuigen die zijn geconfigureerd voor specifieke toepassingssegmenten. Ook het Aftersales-team blijft zichzelf ontwikkelen om u een vrachtwagenleven lang als partner doelgericht te ondersteunen. De grootste innovaties bieden we met de op maat gesneden digitale services van ons MAN DigitalServices-team. Alles voor uw efficiëntie en succes.

Configureer uw ideale voertuig

Configureer nu uw ideale voertuig

MAN-vrachtwagenconfigurator

Configureer uw MAN-vrachtwagen en kies de uitrusting die past bij uw wensen op het gebied van motorvermogen, assen, cabine en nog veel meer.
Vrachtwagen nu configureren

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk:

newsletter-image newsletter-image