MAN België

Omdat wachten geen optie is

Met de optimale voertuigbeschikbaarheid van de MAN TGM en TGL komt u nooit een voertuig tekort.

In één oogopslag

  • Volledig gedigitaliseerd
    Met behulp van de digitale services en een innovatieve elektrisch-elektronische architectuur (E/E) staat u altijd met uw vrachtwagen in verbinding en bent u verzekerd van efficiënt wagenparkbeheer.
  • Verbonden met de MAN Driver-app
    Digitale controle voor vertrek, schademeldingen, pechhulpverzoeken en een snelstartgids voor geselecteerde schakelaars in de app.
  • Gegarandeerde mobiliteit
    MAN houdt alles in beweging, van de tijdige reparatieservice ter plaatse tot de levering van een reservevoertuig.

Volledig verbonden

De MAN TGM en MAN TGL: onderweg op alle digitale wegen.

U kunt alleen snel reageren als u bereikbaar bent. De MAN TGM en MAN TGL zijn onderweg online en leveren passende, innovatieve digitale oplossingen voor dagelijkse problemen.

MAN DigitalService biedt diensten op maat voor voertuigen, het wagenpark en bestuurders.

MAN DigitalServices: onze ideeën voor uw succes

Onderweg hebt u de snelste route nodig. Bij de organisatie is dat niet anders. Daarom bieden we bij de MAN TGM en MAN TGL een voortdurend groeiend portfolio aan digitale diensten ter bevordering van een optimaal wagenparkbeheer, grotere voertuigbeschikbaarheid, verlaging van de kosten en ter ondersteuning van bestuurderstrainingen.

Naar de MAN DigitalServices

Met MAN Now kunt u ook onderweg nieuwe functies toevoegen.

MAN Now: Innovatie in volle vaart

Upgrades en aanvullende functies voor de MAN TGM en MAN TGL zijn nog maar één klik verwijderd. Want u kunt ze met MAN Now via Over-the-Air-technologie heel eenvoudig downloaden. Daarmee vergroot u de voertuigefficiëntie, de bestuurdersproductiviteit of de voertuigbeschikbaarheid zonder dat u een werkplaats hoeft te bezoeken. Uw update voor tussendoor.

Naar MAN Now

De MAN Driver-app maakt de dagelijkse werkzaamheden van bestuurders makkelijker met uiteenlopende functies.

MAN Driver-app: Collega in de vorm van een smartphone

Altijd goed om iemand in het team te hebben die de werkzaamheden vergemakkelijkt. Zoals de MAN Driver-app. Digitale controle voor het wegrijden uitvoeren, individuele rijstijlanalyses oproepen, de pechhulp bellen, de infotainment bedienen, rij- en rusttijden bijhouden en veel andere handige functies – geen probleem met de MAN Driver-app.

Net als de analyse en het doorsturen van voertuiggegevens met Perform. Deze app heeft alles.

Naar de MAN Driver-app

Of direct naar de download op:

MAN Driver-app voor Android

MAN Driver-app voor iOS

Een digitaal verbonden wereldbol.

Cybersecurity: voor een veilige werking van het voertuig

Aan de ene kant maakt de toenemende digitalisering en verbinding van elektronische systemen in voertuigen veel nieuwe handige functies en toepassingen mogelijk - aan de andere kant zijn ze ook doelwitten voor hackers. Daarom wordt zogenaamde cybersecurity steeds belangrijker. MAN gebruikt passende maatregelen om alle voertuigsystemen consequent te beschermen tegen onbevoegde toegang. Deze voorkomen dat gegevens door onbevoegden worden gebruikt en zorgen voor een veilige werking van het voertuig.

De truck die op zijn bestemming komt

Met de MAN mobiliteitsgarantie bent u nauwelijks te stoppen.

De MAN mobiliteitsgarantie brengt u in elke situatie veilig naar uw bestemming.

Waar u zich ook bevindt, met de MAN mobiliteitsgarantie zorgen wij voor een betrouwbare inzetgereedheid van uw voertuigen. Als er een probleem optreedt, repareren wij uw vrachtwagen ter plaatse of brengen deze naar het dichtstbijzijnde MAN servicepunt. Als de reparatie niet op dezelfde dag kan worden uitgevoerd, regelen wij een vervangend voertuig voor u. Want waar een MAN medewerker is, is een oplossing.

Meer over de MAN mobiliteitsgarantie

Stilstand – niet met ons

MAN ServiceCare verzekert u van hoge voertuigbeschikbaarheid.

MAN ServiceCare bundelt en coördineert onderhoudsafspraken.

Proactief houdt actief: MAN ServiceCare

Alweer naar de werkplaats? Niet met ons. MAN ServiceCare coördineert en bundelt uw onderhoudsafspraken intelligent en flexibel. Precies zoals u het nodig hebt. Met individuele functiepakketten kunt u onze service namelijk precies op uw bedrijf afstemmen.

MAN ServcieCare informeert u per e-mail zoals gewenst over alles wat eraan komt. Zo kunt u vooruit plannen, de beschikbaarheid van uw voertuig vergroten en uw hoofd vrij houden voor andere taken. Die zijn er immers genoeg.

Naar MAN ServiceCare

Een chauffeur kijkt tv in zijn MAN-vrachtwagen.

24V accumanagementsysteem : voor een betrouwbare start

Lege accu's en uitval door overmatig gebruik van elektrische apparaten tijdens rusttijden - met het nieuwe 24V accumanagementsysteem behoort dit tot het verleden. Het bewaakt de toestand van de accu uitgebreid om kritieke toestanden in een vroeg stadium te detecteren en ervoor te zorgen dat de motor van het voertuig kan worden gestart. Bij dreigende ontlading worden comfortverbruikers automatisch uitgeschakeld. In het geval van een mogelijke diepe ontlading - en de daarmee gepaard gaande schade aan de accu - of verlies van startvermogen, voorkomt het MAN-accubeheer het stroomverbruik volledig , deactiveert het de stationaire uitschakeling en verhoogt het het stationaire toerental .

Configureer uw ideale voertuig

Configureer nu uw ideale voertuig

MAN-vrachtwagenconfigurator

Configureer uw MAN-vrachtwagen en kies de uitrusting die past bij uw wensen op het gebied van motorvermogen, assen, cabine en nog veel meer.
Vrachtwagen nu configureren

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk:

newsletter-image newsletter-image