MAN België

#SimplyMyTruck: De nieuwe generatie MAN Trucks kan nu nog meer - ook zonder lading

De nieuwe generatie MAN Trucks

Meer efficiëntie en veiligheid voor de nieuwe generatie MAN-vrachtwagens

Tot 3,7% minder brandstofverbruik en veiligheid op een uitstekend niveau. Ons nieuwste assortiment voertuigen heeft de apparatuur en technologie ervoor.

De MAN TGX: onze professional voor langeafstandsverkeer ondersteunt u intelligent en efficiënt.

Onze langeafstandsspecialist: de nieuwe MAN TGX biedt u intelligente en baanbrekende efficiënte ondersteuning. Op elke rit.

 • Volledig digitale cockpit en digitaal spiegelvervangingssysteem MAN OptiView
 • Actieve chauffeursondersteuning binnen de systeemgrenzen bij vrij rijden, stop-and-go-verkeer en afslaan
 • Functionele zonnekap met top aerodynamische waarden
 • Optimale totale bedrijfskosten - dankzij een zeer efficiënte aandrijving, geavanceerde digitale oplossingen en services op maat van de klant

Naar de MAN TGX

Robuust en intelligent tegelijk, de MAN TGS is ideaal voor veeleisende transporttaken op de weg, op de bouwwerf en offroad.

Functionele werkomgeving met digitale chauffeursondersteuning: De nieuwe MAN TGS is uw expert voor veeleisende transporttaken.

 • Volledig digitale cockpit en digitaal spiegelvervangingssysteem MAN OptiView
 • Doordacht bedienings- en weergaveconcept voor nauwkeurige, veilige bediening
 • Robuuste aandrijflijn met maximale prestaties voor bijna elke werktaak - op de weg, op de bouwwerf en offroad
 • Uitgebreide digitale services bieden ondersteuning voor optimale gebruiksgeschiktheid en hoge voertuigbeschikbaarheid

Naar de MAN TGS

MAN TGM & TGL zijn professionals voor het distributieverkeer: Ze brengen elke lading veilig en voordelig door stad en land.

Onze professionals voor het distributieverkeer: de nieuwe MAN TGM & TGL brengt elke lading veilig en voordelig door de stad en door het land.

 • Volledig digitale cockpit en digitaal spiegelvervangingssysteem MAN OptiView
 • Intelligente chauffeursondersteuning voor optimaal overzicht en veilig manoeuvreren in het stadsverkeer
 • Geavanceerde, digitale oplossingen voor hoge transportefficiëntie en chauffeursprestaties
 • Een betrouwbare efficiënte aandrijftechniek en service op maat zorgen voor een hoge winstgevendheid

Naar de MAN TGM & TGL

Optimale MAN-assistentie - duidelijk gericht op de bestuurder

Onze nieuwe features bieden de chauffeur een nog beter overzicht en betrouwbare ondersteuning in kritieke rijsituaties binnen de systeemgrenzen.

Uitzonderlijk zuinig in brandstof en bedrijfskosten

Met onze innovaties in alles wat met aandrijving en prestaties te maken heeft, ondersteunen wij u bij het verlagen van uw totale bedrijfskosten.

Indrukwekkend efficiënt? Dat is niet goed genoeg voor ons! Want als wij de winstgevendheid van uw transporten verder kunnen vergroten, dan doen wij dat ook. Drie voorbeelden:

Ten eerste: Dankzij dynamische koppelaanpassing en een motortoerental dat bij het glijden met MAN EfficientRoll met 50 omwentelingen per minuut wordt verlaagd, rijden de MAN TGX en MAN TGS nu elke honderdste kilometer brandstofvrij.

Ten tweede: De nieuwe transmissie MAN TipMatic 12 helpt het brandstofverbruik van beide voertuigtypen verder te verminderen en verhoogt tegelijkertijd het beschikbare laadvermogen.

En ten derde: De nieuwe functies van de digitale services MAN Perform maken het nog eenvoudiger om de winstgevendheid van de rijstijl voor elke van uw MAN-vrachtwagens in detail te analyseren en gericht te verbeteren.

Overigens: zelfs de zonneklep draagt bij aan de zuinigheid van uw MAN. Dankzij onze aerodynamische verbeteringen ondersteunt hij ook het brandstofverbruik van de nieuwe MAN TGX.

Intelligent beheren: Beschikbaarheid en gebruik van uw MAN

Intelligent, individueel en met nog meer potentieel: onze digitale services helpen uw transportefficiëntie naar een nieuw niveau te tillen.

Nieuw: MAN Now

Is de op maat gemaakte softwareondersteuning voor de komende transporttaken van uw MAN al aan boord? MAN brengt ze nu in het voertuig - via de ether en dus zonder te stoppen bij het MAN-servicepunt.

Update: Perform

Regelmatige gebruiksanalyses bieden belangrijke parameters om de winstgevendheid van uw transporten consequent te borgen of zelfs te vergroten. Perform maakt nu automatisch en individueel wagenpark- en chauffeursrapporten volgens uw specificaties.

Update: MAN Driver-app

Digitale vertrekcontrole, overzicht van rij- en rusttijden of snelle hulp bij pech: Onze MAN Driver-app maakt het dagelijks rijden gemakkelijker. Voortaan ondersteunt ze de chauffeur met individuele rijstijlanalyses, zodat hij nog veiliger en zuiniger met zijn MAN kan rijden.

Update: MAN ServiceCare

MAN ServiceCare ondersteunt uw onderhouds- en reparatiebeheer met nieuwe, individueel op maat gemaakte oplossingspakketten - afgestemd op uw behoeften en uw bedrijf. Bijvoorbeeld door het slim bundelen van afspraken om onnodige stilstandtijden te voorkomen.

Uw accessoirepartner van veiligheid tot stijl: MAN.

 • Veiligheidsextra’s
 • Comfortaccessoires
 • MAN-accessoires
 • en meer
Meer

Meer informatie? Deze kant op!

Hebt u vragen?

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: