Használt tehergépkocsi vásárlása felépítménnyel

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A felépítményes tehergépkocsikat megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek a kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Optimális felépítményi megoldások
    Akár mezőgazdasághoz, építési helyhez, autó- vagy élelmiszerszállításhoz – az MAN TopUsed-nál megtalálja a tökéletes felépítményes tehergépkocsit.

Felépítményes tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt felépítményes tehergépkocsikkal

Akár mezőgazdasági tevékenységhez, építkezésen, élelmiszer- vagy italszállításhoz, a szállítás területén különféle felépítményeket alkalmaznak a szállítandó áruk jellegétől és mennyiségétől függően.

Amennyiben csomagszállítási és expressz szolgáltatásokra keres tehergépkocsit, akkor dobozos felépítményű haszongépjármű ajánlható rakodóhátfallal vagy dupla ajtóval (hátul). A hűtőkocsis szállításhoz mélyhűtőket használnak, amelyeket rendszerint állóhűtéssel látnak el– az oldalfalakat, a padlót és a tetőt szendvicsszerkezetűre öntik az áru tökéletes elszigetelése érdekében. Egy nagyon kedvelt felépítményi megoldás a ponyvás felépítmény. Ez esetben a felépítmény mindössze egy fémváz, amely fölé tolóponyvát feszítenek. Platós felépítmény esetén a tehergépkocsi felül nyitott – a rakományt az oldalfalak tartják a helyén. Ilyen felépítménnyel mindenekelőtt olyan árukat szállítanak, amelyek nem érzékenyek az esőre és más időjárási hatásokra. Billenős járműveknél a felépítmény gombnyomásra dönthető, hogy a rakomány lecsússzon a pótkocsiról. A folyadékokat, mint pl. az üzemanyagokat, vegyszereket, tejet vagy vizet tartályos felépítménnyel szállítják. Az autószállítókhoz való felépítményeken többnyire legfeljebb kilenc jármű szállítható, amelyeket két szintben rakodnak fel. Egyéb felépítményeket használnak haszonállatok szállításánál, hűtőkocsis italszállításnál, vontatójárműveknél a lakhatási célú felépítményekig.

Az MAN TopUsed-nál Ön megtalálja különböző gyártók használt tehergépkocsijait felépítményi megoldásokkal, beleértve a további kiegészítőket, mint a tolófalakat és a duplaajtókat – mindent, amire Önnek a szállítási feladatokhoz szüksége van. Kattintson és részesüljön kitűnő állapotú járműveinkből.

Járművek keresése