Használt billenős tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    Minden használt billenős tehergépkocsit alaposan megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Sokoldalúan használható
    A billenős tehergépkocsik robusztusak és sokoldalúak, és elsősorban építkezéseken, valamint a mezőgazdaságban használják őket.

Billenős tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját csúcskategóriájú használt billenős járművekkel

A billenős tehergépkocsikat többnyire az építőiparban használják ömlesztett áru szállítására, azonban a közszférában gyakran igénybe veszik útkezelők és zöldövezeti hatóságok is. A mezőgazdaság területén gyakran gabonaszállító billenős járműveket használnak zárt felépítménnyel vagy ponyvákkal, hogy a rakományt megvédjék az időjárási hatásoktól.

A haszongépjárművek választéka a kis teherautóktól a nehézteher-szállításnál használt rendkívül nagyméretű billenőteknős járművekig terjed, amelyeket a külszíni fejtésnél vagy a nehézteher-forgalomban alkalmaznak, és a többszáz tonna súlyt is elérhetik. A közúti forgalomban rendszerint minden szokásos tehergépkocsi-alvázon billenő rakfelületeket alkalmaznak, miközben a nehéz tehergépkocsiknál gyakran nyergesvontatókat használnak félpótkocsikkal és felszerelt billenő rakfelületekkel. A billenő rakfelület egy rakodófelület, amelyet egy billentőszerkezet köt össze a hordozójármű alvázával, és amely a szerkezet működtetése révén részben három oldalra billenthető – így a kirakodást a rakomány rakodófelületről való szándékos lecsúsztatásával hajtják végre. A nagy hasznos terhek és a nagy raktérfogat a billenős járműveket számos területen pótolhatatlan segítőtárssá teszik.

Egy oldalra billenős, két oldalra billenős vagy három oldalra billenős tehergépkocsit keres a vállalkozása számára? Akkor kattintson végig az MAN járműkeresőjén – a tökéletes használt billenős jármű már vár Önre! Az MAN TopUsed vállalatnál Ön részesül a különféle kedvező árú billenős járművek nagy választékából, gyártótól függetlenül minden súlykategóriában és kivitelben. Az MAN TopUsed várja Önt!

Járművek keresése