Használt autószállító vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt gépjárműszállítókat megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Egyszerre sokat
    Az autószállító tehergépjárművek akár tíz személygépkocsit is fel tudnak venni, illetve egy vagy több nehéz jármű számára parkolóhellyel szolgálni.

Személygépkocsi-szállítót megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját csúcskategóriájú használt autószállítókkal

Autók szállításához speciálisan kialakított felépítményeket használnak alvázakhoz, pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz nyitott és zárt kivitelben. A nagy autószállítók akár tíz személygépkocsit is fel tudnak venni, illetve egy vagy több nehéz jármű számára parkolóhellyel szolgálni.

Normál esetben nyitott felépítésű autószállítókat állítanak össze. A szabványos modellek kétszintes felépítménnyel rendelkeznek. A nehéz vontatógépek, építőgépek, vontatók és egyéb nehéz haszongépjárművek szállításához használt modelleket a súlyelosztás, valamint a szállítmány magas kialakítása miatt gyakran minimum négy méter hosszúságú rakodófelülettel rendelkező alacsony alvázas kocsiként alakítják ki. Az ilyen autószállítók akár több mint 20 tonna hasznos képesek szállítani.

Értékes új járművek, oldtimerek és versenyautók esetében zárt autószállítókat használnak. Ezeknek az akár 14 méter hosszú autószállítóknak a felszereltségéhez tartoznak a felhajtósínek vagy egy rakodórámpa, a lehorgonyzó berendezések, valamint gyakran a hidraulikus csörlők. A négy méter magas felépítménnyel és nagyjából tíz tonna hasznos teherrel rendelkező szabványos modellekkel két szinten hat autó szállítható.

Találja meg a megfelelő használt gépkocsiszállítót az MAN TopUsed-nál, és részesüljön haszongépjárműveink kiváló minőségéből. Gyártótól függetlenül autószállítókat kínálunk másodkézből minden súlykategóriában, és széles teljesítményválasztékkal. A megoldás a szállítási feladataira csak néhány kattintásra van. Juttassa célba szállítmányát karcolás nélkül!

Járművek keresése