Használt tartályos / silós járművek vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    Minden használt tartályos és silós járművet megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Biztos választás
    Különleges felépítésüknek köszönhetően a tartályos és silós járművek jelentik a legjobb választást mindenféle folyadékok vagy folyékony ömlesztett áru biztonságos szállításához.

Tartályos és silós járműveket megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt tartályos és silós járművekkel

Ha bármilyen folyadék vagy folyékony ömlesztett áru szállításáról van szó, a silós jármű nélkülözhetetlen, mivel különleges kialakítása révén biztosítja az áru biztonságos szállítását. Ezzel egyidejűleg a rakomány egyszerű be- és kirakodása is biztosított. A silós járműveket az egyéb tehergépkocsi-felépítményektől kerek szerkezeti formájuk különbözteti meg. Ezenkívül a járművek hátsó részén még egy összecsukható létra is található – ez a járműre való felmászást szolgálja. Egy biztonsági rács teszi lehetővé a tároló teljes hosszának és a teljes tartálynak lábbal történő bejárását.

Tartályos felépítményű tehergépkocsik különböző kiviteli változatokban léteznek. Míg egyes változatok egyszerű szállítójárművek, számos tartályos tehergépkocsi fedélzetén a rakomány leadására szolgáló berendezés is található. Alapvetően szilárdan rögzített és cserélhető vagy felhelyezhető tartályokat különböztethetünk meg, amelyek lehetnek kör alakúak, elliptikusak vagy doboz formájúak. A tartályos tehergépkocsik így bármilyen folyadékot biztonságosan tudnak szállítani.

Az MAN TopUsed tartályos és silós járművek széles választékát kínálja Önnek. Legyen szó akár ömlesztett áruk, a legfinomabb szemcséjű anyagok, vagy bármilyen folyadék szállításáról, járműkeresőnk mindenféle márkájú és típusú használt gépet kínál eladásra. Keresse és találja meg a tökéletes kiegészítőt járműflottájához, és részesüljön haszongépjárműveink kiváló minőségéből.

Járművek keresése