Használt haszonállat-szállító tehergépkocsik vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    Minden használt haszonállat-szállító teherautót alaposan megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Az állatok jóllétéért
    A professzionálisan felszerelt járművekkel a marhák, sertések és egyéb haszonállatok fajtának megfelelő szállítása optimálisan biztosított.

Haszonállat-szállító tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját csúcskategóriájú használt haszonállat-szállítókkal

Élő állatok szállításánál számos dolgot figyelembe kell venni. Mindenekelőtt biztosítani kell a célhelyig biztonságos és kímélő szállítást, valamint az állatvédelmi szempontoknak megfelelő ellátást. A professzionális tehergépkocsis haszonállat-szállításhoz speciálisan felszerelt tehergépkocsi-utánfutókat és járműveket használnak. A haszonállatok tehergépkocsival történő szállításánál a szellőzés, a férőhely és az itatási lehetőségek tekintetében a törvényi rendelkezéseket be kell tartani.

Az állatszállítók felszereltsége a szállítás jellegéhez igazodik. Akár egytengelyes haszonállat-szállító pótkocsiról, 3 tengelyes marhaszállító tehergépkocsiról, vagy rámpás lószállító tehergépkocsiról van szó, a szállítási megoldások választéka szerteágazó.

Az MAN TopUsed vállalatnál gyártótól függetlenül talál használt járműveket állatok biztonságos szállításához különféle kivitelekben és méretekben.

Járművek keresése