Az MAN TopUsed-ról

Kiváló minőségű használt járművek minden márkából

Üdvözöljük az MAN TopUsed oldalán.

Az MAN Truck & Bus SE használtjármű-üzletágának nemzetközi márkaneve.

Minden márkából és típusból kiváló minőségű, használt haszongépjárműveket (tehergépjárműveket, buszokat és furgonokat) forgalmazunk több mint 30 országban, 36 saját tulajdonú MAN TopUsed központon keresztül.

Keresse és találja meg egyszerűen az Önnek szükséges használt tehergépjárművet, buszt vagy furgont egyedülálló gépjárműkeresőnkkel, és profitáljon gépjárműveink kiváló minőségéből.

Választott gépjárművét örömmel kiegészítjük egyéni, személyre szabott szervizszolgáltatásokkal, így például Európa-szerte érvényes használtgépjármű-garanciákkal, egyedi finanszírozási lehetőségekkel, személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel, továbbá akár ügyfélspecifikus járműmódosításokkal és -átalakításokkal is. További kérdéseire MAN TopUsed szakértőink szívesen válaszolnak MAN TopUsed telephelyeinken.

Ígéretünk

TopUsed minőség

A legjobb minőség

Bízzon hozzáértésünkben. Minden járművet alaposan átvizsgálunk, mielőtt bekerül MAN TopUsed járműveink kínálatába. Nálunk mindig a legjobb minőséget találja méltányos áron, akár fiatalabb, akár idősebb használt haszonjárművet keres. Tovább fokozza a biztonságot az MAN TopUsed minőségigazoló plakett.

TopUsed tanácsadás

A legjobb tanácsadás

Mindent az Ön megelégedése érdekében. Az Ön MAN TopUsed partnere hozzáértő és átfogó tanácsokkal segít megtalálni a kívánt célra legalkalmasabb használt járművet. Az MAN TopUsed azonban még ennél is többet nyújt: Kérésre szívesen adunk tanácsot egyedi járműmódosításokkal, kifejezetten az Ön igényeihez igazodó átalakításokkal vagy teljes rendszermegoldásokkal kapcsolatban. Kérjen tanácsot valamelyik szakértőnktől akár már ma, minden kötelezettség nélkül. Örömmel vesszük megkeresését.

TopUsed választék

A legnagyobb választék

Az MAN TopUsed kínálatában a használt haszonjárművek széles választékát találja – aknázza ki a bennük rejlő lehetőségeket. A világon a leggazdagabb MAN és NEOPLAN márkájú használtgépjármű-választék mellett az MAN TopUsed egyéb márkához tartozó gépjárműveket, valamint félpótkocsikat és pótkocsikat is tart.

TopUsed finanszírozás

A legjobb finanszírozás

Használt haszonjármű vásárlása mellett döntött?

Válassza a Volkswagen Financial Servicesnek az Ön személyes igényeire szabott finanszírozási megoldását! A pontos ágazati ismereteknek köszönhetően minden esetben a legjobb tanácsokat kapja.

TopUsed szerviz

A legjobb szerviz

Mindig és mindenhol elérhet bennünket. Világszerte megtalálható szervizhálózatunk mindig garantálja Önnek a gyors megközelítést és ügyintézést, valamint a rövid várakozási időt. Az MAN márkaszervizekben a legkorszerűbb felszerelés, eredeti pótalkatrészek és célszerszámok, valamint szakemberek garantálják az első osztályú kiszolgálást.

Az MAN Mobile24 Hotline az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhető az alábbi számokon:

Tel.: 00800 Mobile24

Tel.: 00800 66 24 53 24

A TopUsed szolgáltatások áttekintése

Szervizszolgáltatásaink

MAN TopUsed-nél vásárolt járművéhez az alábbiakat kínáljuk: rugalmas finanszírozási lehetőségek, egyedi igényekre szabott szervizszolgáltatások, mint például javítási és karbantartási szerződések, ügyféligények szerinti módosítások és használtjármű-garanciák. MAN TopUsed telephelyeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Önnek a választásban.
Az áttekintéshez

Kérdése merült fel?

Keresse meg az Ön MAN TopUsed telephelyét

Szeretne többet is megtudni?