Üdvözöljük az MAN TopUsed oldalán

Kiváló minőségű használt járművek minden márkából

MAN TopUsed

Az MAN Truck & Bus SE használtjármű-üzletágának nemzetközi márkaneve.

Üdvözöljük az MAN TopUsed-nél – az Ön megbízható partnere a kiváló minőségű, használt haszongépjárművek terén több mint 30 országban. Kínálatunk kiterjed teherautók, autóbuszok és kisteherautók minden márkájára és típusára. Összesen 36 saját MAN TopUsed központunkkal mi is közel vagyunk Önhöz.

Fedezze fel a kívánt haszongépjárművet járműkeresőnkben, és élvezze járműveink minőségét és megbízhatóságát.

Szolgáltatásaink azonban messze túlmutatnak a járművek értékesítésén. Személyre szabott szolgáltatásokat is kínálunk, például rugalmas finanszírozási megoldásokat, speciális javítási és karbantartási szerződéseket, digitális szolgáltatásokat, valamint ügyfélspecifikus jármű-adaptációkat és jármű-átalakításokat. MAN TopUsed szakértőink szívesen adnak további felvilágosításokat telephelyeinken.

Teljesítményígéretünk Önnek

TopUsed minőség

A legjobb minőség

Bízzon hozzáértésünkben. Minden járművet alaposan átvizsgálunk, mielőtt bekerül MAN TopUsed járműveink kínálatába. Nálunk mindig a legjobb minőséget találja méltányos áron, akár fiatalabb, akár idősebb használt haszonjárművet keres. Tovább fokozza a biztonságot az MAN TopUsed minőségigazoló plakett.

TopUsed tanácsadás

A legjobb tanácsadás

Mindent az Ön megelégedése érdekében. Az Ön MAN TopUsed partnere hozzáértő és átfogó tanácsokkal segít megtalálni a kívánt célra legalkalmasabb használt járművet. Az MAN TopUsed azonban még ennél is többet nyújt: Kérésre szívesen adunk tanácsot egyedi járműmódosításokkal, kifejezetten az Ön igényeihez igazodó átalakításokkal vagy teljes rendszermegoldásokkal kapcsolatban. Kérjen tanácsot valamelyik szakértőnktől akár már ma, minden kötelezettség nélkül. Örömmel vesszük megkeresését.

TopUsed választék

A legnagyobb választék

Az MAN TopUsed kínálatában a használt haszonjárművek széles választékát találja – aknázza ki a bennük rejlő lehetőségeket. A világon a leggazdagabb MAN és NEOPLAN márkájú használtgépjármű-választék mellett az MAN TopUsed egyéb márkához tartozó gépjárműveket, valamint félpótkocsikat és pótkocsikat is tart.

TopUsed finanszírozás

A legjobb finanszírozás

Használt haszonjármű vásárlása mellett döntött?

Válassza az MAN Financial Servicesnek az Ön személyes igényeire szabott finanszírozási megoldását. A pontos ágazati ismereteknek köszönhetően minden esetben a legjobb tanácsokat kapja.

TopUsed szerviz

A legjobb szerviz

Mindig és mindenhol elérhet bennünket. Világszerte megtalálható szervizhálózatunk mindig garantálja Önnek a gyors megközelítést és ügyintézést, valamint a rövid várakozási időt. Az MAN márkaszervizekben a legkorszerűbb felszerelés, eredeti pótalkatrészek és célszerszámok, valamint szakemberek garantálják az első osztályú kiszolgálást.

Az MAN Mobile24 Hotline az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhető az alábbi számokon

  • Tel.: 00800 Mobile24
  • Tel.: 00800 66 24 53 24

A TopUsed szolgáltatások áttekintése

Szervizszolgáltatásaink

MAN TopUsed-nél vásárolt járművéhez az alábbiakat kínáljuk: rugalmas finanszírozási lehetőségek, egyedi igényekre szabott szervizszolgáltatások, mint például javítási és karbantartási szerződések, ügyféligények szerinti módosítások és használtjármű-garanciák. MAN TopUsed telephelyeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Önnek a választásban.
Az áttekintéshez

Kérdése merült fel?

Keresse meg az Ön MAN TopUsed telephelyét

Szeretne többet is megtudni?