Használt tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt haszongépjárműveket alaposan megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Rugalmas finanszírozási lehetőségek
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatok széles választékát kínálja Önnek.
  • Garancia és szerviz
    Részesülhet a különféle választható garancialehetőségekből és a szorosan összefüggő szervizhálózatból.

Tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját csúcskategóriájú használt tehergépkocsikkal

Tehergépjárművek másodkézből és mégis szinte mint az újak! Használt tehergépkocsijainkkal gazdaságilag teljesen jó úton jár, függetlenül attól, hogy nyergesvontató tehergépkocsiként vagy pótkocsis tehergépjárműként használja őket.

Egy használt MAN tehergépkocsival bővíti járműflottáját, és ezzel egyidejűleg költséget is megtakarít – a hatékonyság és megbízhatóság szintén garantáltak, akárcsak a magas értékállóság és a rövid állásidők. Opcióként egyéni, személyre szabott szervizszolgáltatásokat kínálunk Önnek, így például Európa-szerte érvényes használtgépjármű-garanciákat, személyre szabott javítási és karbantartási szerződéseket, vagy akár ügyfélspecifikus megoldásokat.

A távolsági forgalomban használt nyergesvontatótól, az építkezési helyen nehéz hasznos terhekhez használt rakodódarus vagy billenős összkerekes tehergépkocsiktól, a terepképes építőipari járműtől a tűzoltó- és a mentéshez használt bevetési járművekig az MAN TopUsed vállalatnál gyártótól függetlenül talál használt tehergépjárműveket minden súlykategóriában, és nagy teljesítményválasztékkal. A megoldás a szállítási feladataira csak néhány kattintásra van. Hozza mozgásba a dolgot, és fejlessze gyorsan járműflottáját!

Járművek keresése