Teherautókhoz való használt emelhető szerelőpad vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    Minden használt szerelőpadot megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Optimális megoldás
    A teherautóhoz való szerelőpadok rugalmasan alkalmazhatók, és pl. javítási és karbantartási munkákhoz nagyobb magasságokban is használhatók.

Tehergépkocsikhoz való emelhető szerelőpadokat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt emelhető szerelőpadokkal

A tehergépkocsihoz való emelhető szerelőpad többnyire egy mobil egység, amelyre egy hidraulikus kart, vagy egy ollós emelőegységet telepítettek, amely egy állítható magasságú, vagy akár egyedileg is mozgatható munkafelületet hordoz. Ha kisebb javításokról vagy tisztítási munkákról van szó, a teherautókhoz való emelhető szerelőpad jó alternatívája a költséges munkaállványnak.

A teherautókhoz való szerelőpadokat gyakran hidraulikus karral látják el, és kicsi és nagy tehergépkocsikra egyaránt felszerelhetők – ez biztosítja a nagyfokú mobilitást. A klasszikus ollós szerelőpadok előnye, hogy nagyobb platformot képesek hordozni, azonban csak a magasságuk állítható.

Akár mezőgazdaságról, nagy építési területről, vagy műhelyről van szó, az MAN TopUsed vállalatnál egy szempillantás alatt megtalálja a megfelelő használt gépjárművet üzeme számára. Szűrjön egyszerűen márka vagy modell szerint, és válassza ki azt a teherautóhoz való szerelőpadot, amelyre szüksége van. Részesüljön kínálataink kiváló minőségéből!

Járművek keresése