KÉT GENERÁCIÓ.
BIVALYERŐS DNS.

Dióhéjban

 • Két teherautó-generáció érhető el az Ön számára az MAN TopUsed választékában
  Fedezze fel a jól bevált MAN használt járművek mellett most a legújabb MAN TopUsed teherautó-generációt: tökéletesen karbantartott, átfogóan bevizsgált, rendkívül hatékony és megbízható.
 • Bivalyerős komplett csomag
  Profitáljon az Ön üzleti sikerét szolgáló kiemelkedő előnyöket kínáló csomagunkból: a vezetési, munka- és lakókomforttól kezdve a biztonságon, hatékonyságon, csatlakoztathatóságon át egészen az innovatív és MAN TopUsed szolgáltatásokig.

Most az MAN TopUsed kínálatában: Két teherautó-generáció

A jól bevált és legújabb MAN TopUsed teherautó-generáció #SIMPLYMYTRUCK

A szakszerűen karbantartott és átfogóan bevizsgált MAN TopUsed járművek generációk óta kiemelkedő hatékonyságot és megbízhatóságot garantálnak, értékük nagyfokú megőrzése mellett. A jól bevált MAN TopUsed teherautó-generációhoz most egy újabb csatlakozik, és ez is a már megszokott előnyöket nyújtja. A rendkívül hatékony haszongépjármű-koncepciónak köszönhetően az innovatív járműtechnika, az intelligens technológiák és a digitális megoldások tökéletes kombinációját kínálja a hatékonyság fenntartható növelése érdekében. Ez többszörös előnyt jelent az Ön számára: Nemcsak a likviditását különösen megkímélő módon erősítheti meg járműparkját, hanem élvezheti a bivalyerős komplett csomag előnyeit is:

 • Első osztályú fókusz a járművezetőre
  Optimális munkavégzés, biztonságos vezetés, nyugodt életminőség a teljesen új, vezetőközpontú belső koncepciónak köszönhetően.

 • A jármű optimalizált rendelkezésre állása
  Megbízható, üzemanyag-takarékos MAN-technológia, innovatív segédrendszerek és digitális szolgáltatások a maximális gazdaságosság és hatékonyság érdekében

 • Kimagasló gazdaságosság és hatékonyság
  A legmagasabb minőség, hosszú karbantartási időintervallumok és szervizorientált kialakítás a minimális állásidő érdekében.

 • Erős partneri kapcsolat
  Modern karbantartás- és időmenedzsment, személyre szabott szervizszerződések vagy egyedi megoldások kompetens támogatással, amely végigkíséri a jármű teljes életciklusát.

TUDJON MEG TÖBBET

Melyik MAN TopUsed generáció felel meg a legjobban az Ön igényeinek?

A jól bevált MAN TopUsed teherautó-generáció

Összes jármű

A legújabb MAN TopUsed teherautó-generáció

Az új járművek

Kérdése merült fel?

Hol található a legközelebbi MAN TopUsed telephely?

Szeretnék többet megtudni az MAN TopUsed teherautó-generációról.