Használt platós tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt platós felépítményű tehergépkocsikat megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Teljes rakomány
    A felül nyitott rakodófelületnek köszönhetően ömlesztett, valamint terjedelmes és nagyméretű áruk gond nélkül szállíthatók.

Platós tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt platós felépítményű tehergépkocsikkal

A nyitott rakfelületű tehergépkocsik robusztusak és rugalmasak – a legkedveltebb haszongépjárművek közé tartoznak az építőiparban, a mezőgazdaságban és az erdészetben. A plató jellemzője a felülről nyitott rakfelület, amelyen elsősorban ömlesztett áru, de terjedelmes és nagyméretű rakományok is problémamentesen szállíthatók. Az alkalmazási céltól függően a platós tehergépkocsik daruval is kiegészíthetők, vagy hidraulikus szerkezettel billenőssé alakíthatók. Modelltől függően a platóoldalfalak egy, két vagy három oldalon is lehajthatók, ami különösen egyszerűvé teszi a fel- és lerakodást.

Ha különösen nehéz terheket kell szállítani, akkor a takarékos és nagy teljesítményű dízelmotorral szerelt platós teherautó az ideális választás. Az, hogy egy vagy több meghajtott tengely mellett döntünk-e, mindig a szállítási feladattól függ. Alacsonyabb rakodóperemének és beszállási magasságának köszönhetően egy elsőkerék-hajtású platós teherautó nagyobb rakodási magasságot és a hasznos terhelést tesz lehetővé.

Ha a gépek és az anyagok mellett dolgozókat is szeretne szállítani, akkor a kettős fülkés használt platós tehergépkocsik között érdemes keresgélnie – normál esetben a platós tehergépkocsiknál egy üléssor található a vezetőfülkében.

Az MAN TopUsed platós tehergépkocsik széles választékát kínálja Önnek. Legyen szó akár építkezésről, mező- és erdőgazdaságról, járműkeresőnk különféle gyártmányú, sorozatú, motorváltozatú és árkategóriájú használt gépeket kínál. Keresse és találja meg a tökéletes kiegészítőt járműflottájához, és részesüljön haszongépjárműveink kiváló minőségéből.

Járművek keresése