Használt italszállító tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt italszállító tehergépkocsikat alaposan megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Tele hatékonysággal
    Az italszállító felépítményes tehergépkocsik nagy töltési kapacitásuknak és a nagy merevségű alváznak köszönhetően a leginkább alkalmasak az italszállításra.

Italszállító tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját kiváló minőségű italszállító tehergépkocsikkal

Az italszállító járművek egyesítik a nagy hasznos terhet és az űrtartalmat a könnyű rakodhatósággal. A szükséges italszállító felépítmények esetében rendkívül fontos, hogy a járművek pontos alkalmazási feltételeit meghatározzák, mivel a felépítmény-rendszerek megbízhatósága, rakománybiztosítása, valamint aerodinamikája a kereskedők és szállítmányozók számára döntő versenyelőnyt jelenthetnek. A követelménytől függően különféle felépítmény-rendszerek állnak rendelkezésre: Le- és széthajtható falú doboz, rakodóhátfal, valamint ponyvarendszerek különböző kivitelű vázkerettel.

Mivel a legtöbb ital a mérsékelt hőmérséklet-ingadozásokra nem érzékeny, ezért többnyire még hűtőkocsit- vagy hűtőpótkocsit sem használnak. Nagyobb rendezvényeken gyakran tehergépkocsikra való hűtőkocsikat használnak beépített hűtőegységgel – ezek gondoskodnak arról, hogy a kért italok hőmérséklete mindig megfelelő legyen.

A tökéletes italszállító tehergépkocsit keresi az elosztó, a rövid távú, és a hosszabb távú fuvarozáshoz? Találja meg az Ön követelményeinek megfelelő innovatív felépítmény-rendszereket az MAN TopUsed vállalatnál. Részesüljön a különféle kedvező árú haszongépjárművek nagy választékából, gyártótól függetlenül minden súlykategóriában és kivitelben. A hatékony szállítás garantált!

Járművek keresése