Használt betonkeverő tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt betonkeverő tehergépkocsikat az MAN megvizsgálja, mielőtt bekerülnek a kínálatba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Gazdaságos munkavégzés
    Betonkeverő jármű használatával nem csak időt spórol meg – az építkezésen dolgozókat is tehermentesíti, és a folyamatokat is optimalizálja.

Betonkeverős tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt betonkeverős tehergépkocsikkal

A beton az egyik legjelentősebb építőanyag, csak Németországban évente nagyjából 60 millió köbméter betont állítanak elő. A transzportbetont öttengelyes mixerkocsik szállítják az építkezési helyekre, ahol azonnal felhasználásra kerül. Nem ok nélkül tartozik a betonkeverős jármű a világszerte legkedveltebb építőipari járművek közé.

A betonkeverős gépjárművek úgy vannak felszerelve, hogy a betont a célhelyen szakszerűen át tudják adni. Ebben segítenek a csúszdák, amelyek igény szerint felszerelhetők. Ezenkívül a legtöbb betonkeverő rendelkezik egy műanyagcsővel, amellyel a beton egy több méter hosszú szakaszon át vezethető. A beton folyóképességének biztosítása érdekében a betonkeverőket folyósítószer-adagoló berendezéssel is ellátják. A felhasználási területre szállításhoz a betonszivattyúk mellett léteznek kombinált betonszivattyús mixerkocsik is – ezeknél a keverődob valamivel kisebb mint az egyszerű mixerkocsi esetében.

Találja meg az MAN TopUsed vállalatnál a megfelelő haszongépjárművet betonjának szállításához és keveréséhez. A betonkeverőket az MAN minőségigazoló plakettjével kínáljuk. Válassza ki a keresett használt gépet, és válogasson raktérfogat, súlykategória és modell szerint – a tökéletes szállítójármű az Ön vállalkozása számára csak néhány kattintásra van.

Járművek keresése