Használt kommunális jármű vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    Minden használt haszongépjárművet megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Minden használt haszongépjárművet megvizsgálunk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Rend és biztonság
    A kommunális járművek elengedhetetlen szolgálatot tesznek a közüzemek, közúti szolgálatok, a mentés, a tűzoltóság és a hulladékkezelők számára.

Kommunális járműveket megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját használt kommunális járművekkel

A kommunális járművek fontos szolgálatot tesznek a közélet számos területén. A közúti szolgálatban szórójárműveket, hóekéket és utcaseprő járműveket használnak, hogy az utcák és utak a négy évszak során biztonságosan használhatók legyenek. Egy súlyos ítéletidőt követő takarítási munkáknál, vagy csatornarendszerek állagmegóvásánál a speciális kommunális járművek nélkülözhetetlen segítőtársak.

Létfontosságú feladatot látnak el azok a kommunális járművek, amelyeket a mentési szolgálatok használnak – hogy a bevetési helyet gyorsan el tudják érni, gyakran különösen erős motorokkal látják el őket. Ezeket a különleges járműveket dobozos felépítménnyel látják el, amelyek helyet biztosítanak az elsősegélynyújtó eszközök, a betegek, és az ápolószemélyzet számára.

A helyi tűzoltóságok munkájukhoz csapatszállító járműként kisteherautókat, valamint speciálisan felszerelt tehergépkocsikat választhatnak. A tűzoltáshoz használt tűzoltójárműveket közepes vagy nehéz tehergépjárművekre alapozva építik fel.

A kisebb hulladékszállító járműveket kisteherautókra alapozva építik fel. Ezeket pl. konténerekkel és hulladéktömörítőkkel látják el. A nagyobb hulladékszállító járművek felépítményei több mint 20 köbméter űrtartalommal, valamint emelőkészülékkel és beépített hulladéktömörítőkkel rendelkeznek.

A kommunális járművek gyártói számos különböző haszongépjárművet, felépítményt és munkaeszközt kínálnak. A betegszállító mentőjárműtől a téli szolgálatban használt hóekén át az öblítőjárműig az MAN TopUsed-nál minden súlykategóriában és minden használati célra talál használt kommunális járműveket. Kattintson és részesüljön a kínált járművek kiváló minőségéből.

Járművek keresése