Brugte lastbiler med opbygning

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Lastbiler med opbygning kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Optimale opbygningsløsning
    Uanset om det drejer sig om landbrug, byggepladser, bil- eller fødevaretransport finder du hos MAN TopUsed den helt perfekte lastbil med opbygning.

Det kan betale sig at købe brugte lastbiler med opbygning!

Styrk din flåde med brugte lastbiler med opbygning

Uanset, om det drejer sig om landbrug, byggeplads, transport af føde- eller drikkevarer, anvendes forskellige opbygninger afhængigt af typen og mængden af ​​de varer, der skal transporteres.

Hvis du er på udkig efter en lastbil til pakke- og ekspresservice, anbefales et erhvervskøretøj med kasseopbygning inklusive lift eller dobbeltdør (bagpå). Til køletransport anvendes frysere, som normalt er udstyret med stående køling – sidevæggene, gulvet og loftet er formet i sandwichkonstruktion for at isolere varerne perfekt. En meget populær byggeløsning er presenningsopbygningen. Her består strukturen bare af en metalramme, som en glidende presenning trækkes ud over. Med en fladkonstruktion er lastbilen åben øverst – lasten er sikret med sidevægge. Denne type struktur bruges primært til at transportere varer, der er ufølsomme over for regn og andre vejrforhold. Ved brug af vippelastkøretøjer kan overbygningen vippes ved hjælp af et tryk på en knap, så lasten glider af anhængeren. Væsker som f.eks. brændstof, kemikalier, mælk eller vand transporteres med en tankopbygning. I opbygninger til autotransportere kan der normalt transporteres op til ni køretøjer, som er opstablet på to niveauer. Andre opbygninger, der anvendes, spander fra kvægtransport, transport af drikkevarer i kølekøretøjer, bjærgningskøretøjer til opbygninger beregnet til boligformål.

Hos MAN TopUsed finder du brugte lastbiler og entreprenørmaskiner fra forskellige producenter med opbygningsløsninger inklusive ekstra udvidelser som f.eks. skydevægge og dobbeltdøre – alt hvad du har brug for til dine transportopgaver. Klik ind her, og drag fordel af vores køretøjers fremragende stand.

Find køretøj