Velkommen hos MAN TopUsed

Brugte erhvervskøretøjer i topkvalitet fra alle mærker

MAN TopUsed

Det internationale brugtvognsmærke for MAN Truck & Bus SE.

Velkommen hos MAN TopUsed – din professionelle samarbejdspartner i mere end 30 lande, når det drejer sig om brugte erhvervskøretøjer i topkvalitet. Vores udvalg af lastbiler, busser og varebiler omfatter alle mærker og typer af køretøjer. Et af vores i alt 36 MAN TopUsed-centre ligger med garanti ikke langt væk.

Find dit næste erhvervskøretøj med vores køretøjsfinder, og nyd godt af vores køretøjers høje kvalitet og driftsikkerhed.

Vores ydelser rækker imidlertid langt ud over selve købet. Vi tilbyder også skræddersyede serviceydelser såsom fleksible finansieringsmodeller, individuelle reparations- og serviceaftaler, digitale tjenester og kundespecifikke tilpasninger og ombygninger af køretøjerne. Vores MAN TopUsed-eksperter er klar til at hjælpe dig med omfattende rådgivning.

Vores løfte til dig

TopUsed-kvalitet

Top-kvalitet

Sæt din lid til vores eksperter. Alle køretøjer gennemgår en omfattende prøvning inden de tilbydes som MAN TopUsed-køretøjer. Uanset, om det drejer sig om nyere eller ældre brugte erhvervskøretøjer: Hos os får du den bedste kvalitet til en fair pris. MAN TopUsed-kvalitetsstemplet er din garanti for endnu mere sikkerhed.

TopUsed-rådgivning

Top-rådgivning

Alt for at gøre dig tilfreds. Din MAN TopUsed-partner rådgiver dig kompetent og omfattende så du finder det rette brugte køretøj til dine behov. MAN TopUsed byder på endnu mere: Hos os kan du også få rådgivning om individuelle tilpasninger af køretøjet, specialombygninger eller komplette systemløsninger. Lad dig rådgive uforbindende af en af vores eksperter allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

TopUsed-udvalg

Top-udvalg

Få glæde af det omfattende udbud af brugte erhvervskøretøjer hos MAN TopUsed. Ud over verdens største udvalg af brugte køretøjer fra MAN og NEOPLAN fører MAN TopUsed også køretøjer fra andre mærker samt sættevogne og anhængere.

TopUsed-finansiering

Top-finansiering

Du har besluttet dig for køb af et brugt erhvervskøretøj?

Herefter kan vælge en finansieringsløsning fra MAN Financial Services, der er tilpasset lige netop dine behov. Med vores omfattende branchekendskab er selv rådgivningen i topklasse.

TopUsed-service

Top-service

Vi er til for dig, altid og overalt. Med et verdensomspændende netværk af serviceværksteder garanterer vi, at du hurtigt kommer i kontakt med os, en hurtig afvikling og reducerede standtider. Det mest moderne udstyr, originale reservedele og specialværktøj samt fagfolk sikrer arbejde i topkvalitet på vores MAN serviceværksteder.

Du kan nå os på vores MAN Mobile24 Hotline hele døgnet og alle årets 365 dage på

  • Tlf. 00800 Mobile24
  • Tlf. 00800 66 24 53 24

Oversigt over TopUsed-ydelser

Vores serviceydelser

Vi tilbyder fleksibel finansiering af dit MAN TopUsed-køb samt skræddersyede serviceydelser såsom reparations- og serviceaftaler, kundespecifikke køretøjstilpasninger og brugtvognsgarantier. Medarbejderne i MAN TopUsed-afdelingerne hjælper dig gerne med råd og vejledning.
Til oversigten

Har du spørgsmål?

Find din lokale MAN TopUsed-afdeling

Vil du vide mere?