Om MAN TopUsed

Brugte erhvervskøretøjer i topkvalitet fra alle mærker

Velkommen hos MAN TopUsed

Den internationale brugtvognsafdeling for MAN Truck og Bus

Vi sælger erhvervskøretøjer af høj kvalitet inden for alle mærker og typer (lastbiler, busser og varebiler) i mere end 30 lande gennem i alt 36 separate MAN TopUsed-afdelinger.

Søg og find din brugte lastbil, bus eller varebil på en let og overskuelig måde gennem vores enestående søgemaskine, og få glæde af den høje kvalitet, som vores køretøjer tilbyder.

Vi supplerer gerne dit ønskekøretøj med individuelt tilpassede serviceydelser som eksempelvis brugtvognsgarantier i hele Europa, individuelle finansieringsløsninger, tilpassede reparations- og serviceaftaler eller kundespecifikke tilpasninger og ombygning af køretøjet. Vores MAN TopUsed-eksperter hjælper desuden gerne med yderligere oplysninger i vores MAN TopUsed-afdelinger.

Vores løfte til dig

TopUsed-kvalitet

Top-kvalitet

Sæt din lid til vores eksperter. Alle køretøjer gennemgår en omfattende afprøvning inden de tilbydes som MAN TopUsed køretøjer. Uanset, om det drejer sig om nyere eller ældre brugte erhvervskøretøjer: Hos os får du den bedste kvalitet til en fair pris. MAN TopUsed-kvalitetsstemplet er din garanti for endnu mere sikkerhed.

TopUsed-rådgivning

Top-rådgivning

Din MAN TopUsed partner rådgiver dig kompetent og så du finder det rette brugte køretøj til dine behov. MAN TopUsed byder på endnu mere: Hos os kan du også få rådgivning om individuelle tilpasninger af køretøjet, specialombygninger eller komplette systemløsninger. Lad dig rådgive uforpligtende af en af vores eksperter allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

TopUsed-udvalg

Top-udvalg

Søg i vores store udvalg af brugte køretøjer hos MAN TopUsed. Ud over verdens største udvalg af brugte køretøjer fra MAN og NEOPLAN fører MAN TopUsed også køretøjer fra andre mærker samt sættevogne og anhængere.

TopUsed-finansiering

Top-finansiering

Du har besluttet dig for køb af et brugt erhvervskøretøj?

Herefter kan du vælge en finansieringsløsning, der er tilpasset lige netop dine behov. Med vores omfattende branchekendskab er selv rådgivningen i topklasse.

TopUsed-service

Top-service

Vi er til for dig, altid og overalt. Med et verdensomspændende netværk af serviceværksteder garanterer vi, at du hurtigt kommer i kontakt med os, en hurtig afvikling og reduceret tid med nedbrud. Det mest moderne udstyr, originale reservedele og specialværktøj samt fagfolk sikrer arbejde i topkvalitet på vores MAN serviceværksteder.

Du kan nå os på vores MAN Mobile24 Hotline hele døgnet og alle årets 365 dage på

Tlf. 00800 Mobile24

Tlf. 00800 66 24 53 24

Oversigt over TopUsed-ydelser

Vores serviceydelser

Vi tilbyder fleksibel finansiering af dit MAN TopUsed-køb samt skræddersyede serviceydelser såsom reparations- og serviceaftaler, kundespecifikke køretøjstilpasninger og brugtvognsgarantier. Medarbejderne i MAN TopUsed-afdelingerne hjælper dig gerne med råd og vejledning.
Til oversigten

Har du spørgsmål?

Find din lokale MAN TopUsed-afdeling

Vil du vide mere?