Køb brugte tippelad

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Alle brugte tippelad kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Alsidig anvendelse
    Tippelad er robuste og alsidige og bruges primært på byggepladser og i landbruget.

Det brtaler sig at købe brugte tippelad!

Styrk din flåde med brugte tippelad i topklasse

Tippelad bruges mest i byggebranchen til transport af bulkgods, men ofte også indenfor det offentlige af vejdirektoratet eller de ansvarlige for grønne områder. I landbrugssektoren bruges tippelad til korn med en lukket opbygning eller presenning ofte for at beskytte lasten mod vind og vejr.

Vidden af ​​disse erhvervskøretøjer starter med små varevogne og strækker sig til overdimensionerede dumpere, der bruges til at transportere tungt gods i minedrift eller i tung transport. Disse kan nå en vægt på flere hundrede tons. I vejtrafikken bruges tippebroer normalt på alle almindelige lastbilchassiser, hvorimod sættevogne med anhængere og monterede tippebroer ofte bruges til tungere lastbiler. Tippebroen er en lasteflade, der er forbundet med chassiset på transportkøretøjet via en vippemekanisme, som kan vippes delvist på tre sider ved at aktivere denne mekanisme - således aflæsses der ved bevidst at skubbe lasten fra lasteoverfladen. Høj nyttelast og store lastvolumener gør køretøjer med tippelad til et alternativ på mange områder.

Leder du efter en envejs tipvogn, tovejs tipvogn eller trevejs tipvogn til din virksomhed? Så klik på MAN-køretøjssøgning - det perfekte brugte tippelad venter på dig! Hos MAN TopUsed drager du fordel af et stort udvalg af forskellige tippelad til gunstige priser, uanset producent, i alle vægtklasser og typer. MAN TopUsed inviterer dig!

Find køretøj