Køb brugte autotransportere

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte autotransportere kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder - samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Meget på én gang
    Autotransportere kan transportere op til ti personbiler eller give plads til en eller flere tunge køretøjer.

Det betaler sig at købe brugte autotransportere!

Styrk din flåde med brugte autotransportere i topklasse

Til transport af biler bruges specielt konstruerede opbygninger til chassiser, anhængere og sættevogne i åben eller lukket konstruktion. Store autotransportere kan transportere op til ti personbiler eller give plads til en eller flere tunge køretøjer.

Normalt er autotransportere bygget ved hjælp af en åben konstruktion. En standardmodel har en to-etagers struktur. Modeller til transport af tunge trækkere, entreprenørmaskiner, traktorer eller andre tunge erhvervskøretøjer er på grund af vægtfordelingen og den høje konstruktion af transportgods for det meste designet som lavlæssere med et lasteareal på fire meter i længden eller mere. Sådanne autotransporterer kan bære nyttelast af op til over 20 tons.

Lukkede autotransportere bruges til værdifulde nye køretøjer, veteranbiler eller racerbiler. Udstyret til disse op til 14 meter lange autotransportere inkluderer lasteramper eller en læsseplatform, forankringsanordninger og ofte også hydrauliske kabelspil. I standardmodeller med en fire meter høj opbygning og omkring ti tons nyttelast kan man transportere op til seks biler på to etager.

Find den rigtige, brugte autotransporter på MAN TopUsed, og drag fordel af den høje kvalitet af vores erhvervskøretøjer. Vi tilbyder brugte autotransportere på tværs af alle producenter i alle vægtklasser og med en bred vifte af tjenester. Løsningen på dine transportopgaver er kun få klik væk. Få din transportlast til destinationen uden ridser!

Find køretøj