Køb brugte lastbiler

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte erhvervskøretøjer kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Fleksible muligheder for finansiering
    MAN TopUsed tilbyder dig en bred vifte af leasing- og finansieringsmuligheder.
  • Garanti og service
    Du drager fordel af forskellige garantimuligheder, som du selv kan vælge, og et tæt servicenetværk.

Det er umagen værd at købe brugte sættevognstrækkere!

Styrk din flåde med brugte Lastbiler i topklasse

Brugte lastbiler og på trods af det, er de som ny! Med vores brugte lastbiler er du økonomisk helt på rette spor, uanset om de bruges som sættevognstrækkere eller som knækstyret lastbil.

Med en brugt MAN-lastbil kan du styrke din flåde og samtidigt spare omkostninger - derudover garanterer vi effektivitet og pålidelighed, ligesom vi fastholder den høje værdi og korte stilstandsperioder. Vi finder gerne dit ønskekøretøj igennem individuelt skræddersyede serviceydelser som eksempelvis brugtvognsgarantier i hele Europa, tilpassede reparations- og serviceaftaler eller kundespecifikke løsninger.

Fra sættevogntrækkere til langdistancetransport, lastbiler med lastekraner eller tipvogne med firehjulstræk til høj nyttelast på byggepladsen, fra terrængående køretøjer til brand- og redningskøretøjer til redningsaktioner, finder du på MAN TopUsed brugte lastbiler fra alle producenter i alle vægtklasser og med en bred vifte af ydelser. Løsningen på dine transportopgaver er kun få klik væk. Kom i sving og få din vognpark i bevægelse!

Find køretøj