Køb brugte drikkevarekøretøjer

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte drikkevarekøretøjer kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Fuld belastning af effektivitet
    Lastbiler med drikkevareopbygning er ideel til transport af drikkevarer på grund af deres høje lastkapacitet og rammestivhed.

Det er umagen værd at købe brugte drikkevarekøretøjer!

Styrk din flåde med drikkevarekøretøjer af høj kvalitet

Drikkevarekøretøjer kombinerer høj nyttelast og kapacitet med let lastning. Når det kommer til de påkrævede drikkevareopbygninger, er det især vigtigt at definere køretøjernes nøjagtige anvendelsesbetingelser, da pålidelighed, lastsikring og aerodynamik i opbygningssystemer kan give den afgørende konkurrencefordel for forhandlere og speditører. Forskellige opbygningssystemer er tilgængelige alt afhængigt af kravene: Vælg mellem kasseopbygninger med folde- eller drejevæg samt presenningsystemer i forskellige rammeudførelser.

Da de fleste drikkevarer er ufølsomme over for moderate temperaturudsving, skal der i de fleste tilfælde ikke engang bruges kølekøretøjer eller anhængere. Ved store begivenheder bruges der dog ofte kølevogne med integrerede køleenheder - disse sikrer, at de ønskede drikkevarer altid har den rigtige temperatur.

Leder du efter det perfekte drikkevarekøretøj til lokal eller langdistancedistribution? På MAN TopUsed finder du innovative karosserisystemer, der lever op til dine behov. Drag fordel af et stort udvalg af forskellige drikkevarekøretøjer til gunstige priser, uanset producent, i alle vægtklasser og design. Transporteffektiviteten er garanteret!

Find køretøj