Køb brugte lastbilarbejdsplatformer

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte arbejdsplatformer kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder - samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Optimale løsning
    Lastbilarbejdsplatforme er fleksible i brug og kan f.eks. bruges til reparations- og vedligeholdelsesarbejde selv i større højder.

Det er umagen værd at købe brugte lastbilarbejdsplatformer!

Styrk din flåde med brugte lastbilarbejdsplatformer

En lastbilarbejdsplatform er normalt en mobil enhed, hvorpå en hydraulisk arm eller en løfteenhed med saksedrev er installeret. Denne bærer en højdejusterbar eller individuelt bevægelig arbejdsplatform. Lastbilarbejdsplatformen et godt alternativ til dyre arbejdsstilladser, når det drejer sig om mindre reparationer eller rengøringsarbejde.

Lastbilarbejdsplatforme er ofte udstyret med en hydraulisk arm og kan monteres på små og store lastbiler - dette sikrer en høj grad af mobilitet. Klassiske sakseliftplatformer har den fordel, at de kan bære en større platform, men disse kan dog kun justeres i højden.

Uanset om det drejer sig om landbrug, store byggepladser eller værkstedet, finder du på MAN TopUsed i løbet af nul komma fem det rigtige brugte køretøj til din virksomhed. Du skal blot filtrere efter mærke eller model og vælge den lastbilplatform, du har brug for. Drag fordel af den høje kvalitet af vores tilbud!

Find køretøj