Køb brugte ladvogne

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte lastbiler med ladvogne kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Fuld last
    Takket være et åbent lad kan styrtegods såvel som store og voluminøse varer transporteres uden problemer.

Det betaler sig at købe brugte Ladvogne!

Styrk din flåde med brugte lastbiler med ladvognopbygning

Lastbiler med lad er robuste og fleksible – de tilhører de mest populære nyttekøretøjer inden for byggeri, landbrug og skovbrug. Det åbne lad er kendetegnende for ladvognen, hvor det i første række handler om, at der er god plads til at transportere styrtgods såvel som voluminøse og store laster uden problemer. Afhængigt af anvendelsen kan lastbiler med lad også udvides med en kran eller konverteres til et tippelad ved at tilføje en hydraulisk mekanisme. På nogle modeller kan én, to eller tre sider klappes ned, så læsning og losning bliver endnu lettere.

Har du behov for at transportere tungt gods, så er en brugt ladvogn med en økonomisk og stærk dieselmotor det ideelle valg. Beslutningen mellem én eller flere drevne aksler vil altid afhænge af transportopgaven. Den lave læssekant og indstigningshøjde på ladvogne med træk på forakslen sikrer en større læssehøjde og nyttelast.

Hvis du foruden maskiner og materialer også har behov for at transportere dine medarbejdere, kan det godt betale sig at kigge efter en brugt ladvogn med dobbeltkabine - normalt har ladvognen en række sæder i førerhuset.

MAN TopUsed tilbyder dig en bred vifte af ladvogne. Uanset, om det drejer sig om byggeri, landbrug eller skovbrug, tilbyder vores køretøjssøgning brugte maskiner fra forskellige leverandører, serier, motorvarianter og prisklasser. Søg, og find den perfekte tilføjelse til din flåde, og nyd godt af den fremragende kvalitet af vores erhvervskøretøjer.

Find køretøj