OPLEV FRIHEDEN:
DET NYE eTGE-ABONNEMENT –
NU SOM KAMPAGNEPAKKE

Kontakt os. Vi sidder klar til at rådgive dig
eTGE

Oversigt

  • Komplet systemløsning
    Pakken indeholder allerede leasingsraterne og som tilvalg også serviceaftalen Comfort Plus og drivlinegarantien – til maksimal planlægningssikkerhed.
  • Fleksibel løbetid og attraktive tilbud om køretøjsovertagelse
    Vælg mellem tre leasingperioder: 18, 24 eller 30 måneder. Ved periodens udløb kan du erhverve køretøjet fra MAN på attraktive vilkår eller levere det tilbage til MAN.
  • 33 procent af leasingraterne får du gratis
    MAN overtager den sidste tredjedel af leasingraterne.

Brugt og allerede elektrisk

Kører du gennem byen flere gange om dagen? Så kan du udnytte fordelene ved den elektriske varebil MAN eTGE og de attraktive tilbud på vores brugte køretøjer. El-varebilen egner sig især til håndværksvirksomheder, til arbejdskørsel i byzonen eller til transportkørsel i eller mellem mindre byer. Den støjsvage kørsel begejstrer alle, der prøver den, og eTGE er samtidig også emissionsfri, hvilket gør den til et mere miljørigtigt valg end et køretøj med forbrændingsmotor.

På denne side kan du finde flere oplysninger om den nye MAN eTGE.

Interesseret i vores brugte køretøjer?

Se vores udvalg af brugte eTGE .

Læs mere

Serviceaftale

Komplet systemløsning

MAN serviceaftalen Comfort Plus og MAN drivlinegarantien kan også fås som en del af pakken. Alle service- og vedligeholdelsesopgaver, der fremgår af køretøjets serviceplan, er således allerede indeholdt. Det betyder maksimal planlægningssikkerhed og høj køretøjstilgængelighed.

Leasingrater

Få en tredjedel af leasingraterne betalt

MAN overtager en tredjedel af leasingraterne: Du kan eksempelvis lease eTGE i 24 måneder, men kun betale for 16. De sidste 8 måneder tager MAN sig af.

Komfort er standard hos os

Komfort er standard hos os

Fuld udstyrspakke som standard: Alle fabrikstilgængelige hjælpesystemer, elektronisk klimaanlæg, affjedret førersæde, varme i forruden, MAN Navigation med 8"-display, fartpilot, bakkamera, Full LED-forlygter osv.

Stærk performance under hjelmen

Stærk performance under hjelmen

En stærk og robust el-motor til byens tætte trafik. Det ekstremt støjsvage og fleksible motorsystem gør køretøjet perfekt egnet til bykørsel – ikke mindst for dig, der er tidligt på færde. Imponerende funktionalitet og driftseffektivitet.

Perfekt til kørsel i byen

Perfekt til kørsel i byen

Realistiske rækkevidder på 120-130 km både i byen og bynære områder – det giver dig en god reserve, når der i gennemsnit tilbagelægges 60-80 km om dagen.

Altid i omdrejninger

Altid i omdrejninger

Fuld mobilitet sikres med en ydelsespakke, specialuddannede mekanikerteams og brugen af MAN originale reservedele. En anden fordel er de lange åbningstider på vores værksteder og en mobilitetsgaranti, der hjælper dig, hvis uheldet er ude.

Har du spørgsmål?

Find din lokale MAN TopUsed-afdeling

Vil du vide mere?