Køb brugte tank- og silokøretøjer

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Alle brugte tank- og silokøretøjer kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Sikkert valg
    På grund af deres specielle design er tanke og silokøretøjer den bedste løsning til sikker transport af væsker af enhver art eller fritflydende styrtegods.

Det etaler sig at købe brugte silokøretøjer!

Styrk din flåde med brugte tank- og silokøretøjer

Når det handler om transport af alle slags væsker eller fritflydende styrtegods, er et silokøretøj uundværligt, fordi dets specielle design sikrer en sikker transport af de varer, der skal transporteres. Samtidig garanteres nem på- og aflæsning af indholdet. Silo-køretøjer adskiller sig fra andre lastbileropbygninger med deres runde form. Køretøjerne har også en foldestige bagpå - den er der for at komme ind i køretøjet. En sikkerhedsrist gør det muligt at gå over hele beholderen og kedlens længde.

Der findes forskellige versioner af lastbiler med tankopbygninger. Mens nogle versioner udelukkende er beregnet som transportkøretøjer, har mange tankbiler også udstyr om bord, beregnet til at aflevere lasten. Dybest set kan man skelne mellem permanent installerede tankbiler og udskiftelige eller opbygningstankere, som enten er cirkulære, elliptiske eller kasseformede. Dette betyder, at tankbiler kan transportere væsker af enhver art på sikker vis.

MAN TopUsed tilbyder dig en bred vifte af tank- og silokøretøjer. Uanset, om det drejer sig om transport af bulkgods, finkornede materialer eller væsker af enhver art, tilbyder vores køretøjssøgning brugte maskiner af alle mærker og typer til salg. Søg, og find den perfekte tilføjelse til din flåde, og nyd godt af den fremragende kvalitet af vores erhvervskøretøjer.

Find køretøj