Køb brugte betonblandere

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte lastbil-betonblandere kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder - samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Arbejd økonomisk
    Det er ikke kun tiden, der spares med betonblandingskøretøjer- også medarbejderne på byggepladsen nyder godt af det lettere arbejde og processer optimeres.

Det er umagen værd at købe brugte lastbil-betonblandere!

Styrk din flåde med brugte Lastbil-betonblandere i topklasse

Beton er et af de vigtigste byggematerialer. Alene i Tyskland produceres der årligt 60 millioner kubikmeter beton. Den færdigblandede beton transporteres til byggepladserne ved hjælp af cementblandere, der kører på tre til fem aksler og behandles straks der. Det er ikke uden grund, at den mobile betonblander er en af ​​de mest populære byggevogne i verden.

Betonblandingskøretøjer er udstyret på en sådan måde, at de professionelt kan aflevere betonen på destinationen. Glider, som kan tilføjes efter behov, hjælper med dette. Derudover har de fleste betonblandere et plastrør, der kan bruges til at transportere betonen over en afstand på flere meter. For at sikre betonens flydbarhed er betonblandere også udstyret med et superplastificerings-system. Ud over betonpumper til pumpning inden for anvendelsesområdet findes der også køretøjer med kombineret betonblandingspumper - her er blandetromlen lidt mindre end i den rene lastbilblander.

Bliv involveret, bland dig, og find det rigtige erhvervskøretøj til din betontransport på MAN TopUsed. Betonblandere tilbydes med MAN-kvalitetsmærke. Vælg den værktøjsmaskine, du leder efter, og sorter den efter belastningsvolumen, vægtklasse og model - den perfekte varevogn til din virksomhed er kun få klik væk.

Find køretøj