Køb brugte kreaturtransporter

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte Kreaturtransporter kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Til gavn for dyrene
    Med professionelt udstyrede køretøjer er den rette tilpassede transport af kvæg, svin og andet husdyr optimalt garanteret.

Det er umagen værd at købe brugte kreaturtransporter!

Styrk din flåde med brugte Kreaturtransporter i topklasse

Der er mange ting at overveje, når man transporterer levende dyr. Frem for alt skal man kunne garantere en sikker og skånsom transport og dyrevelfærdsvenlig forsyning til destinationen. Specielt udstyrede anhængere og køretøjer skal bruges til professionel transport af kvæg. Ved transport af husdyr med lastbil skal man være opmærksom på lovbestemmelser med hensyn til ventilation, standplads og vandingsmuligheder.

Dyretransportørernes udstyr afhænger af transporttypen. Uanset om det handler om en enkeltakset kvægtrailer, en lastbil med 3 aksler til transport af kvæg eller en lastbil med en rampe til transport af heste, er udvalget af transportløsninger bredt.

Hos MAN TopUsed finder du brugte køretøjer fra alle producenter til sikker transport af dyr i forskellige designs og størrelser.

Find køretøj