Nakup rabljenih tovornjakov z nadgradnjo

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Tovornjake z nadgradnjo preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Optimalne rešitve za nadgradnjo
    Ne glede na to, ali gre za kmetijstvo, gradbišča, prevoz avtomobilov ali živil – pri MAN TopUsed boste našli popoln tovornjak z nadgradnjo.

Splača se kupiti rabljeni tovornjak z nadgradnjo!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi tovornjaki z nadgradnjo

Ne glede na to, ali gre za kmetijstvo, uporabo na gradbišču, za prevoz živil ali pijače, se v transportnem sektorju uporabljajo različne nadgradnje, odvisno od vrste in količine blaga, ki se prevaža.

Če iščete tovornjak za paketne in hitre storitve, je priporočljivo lahko gospodarsko vozilo z nadgradnjo zaboja, vključno z bočno tovorno steno ali dvojnimi vrati (zadaj). Za prevoz v hladilniku se uporabljajo zamrzovalniki, ki so običajno opremljeni s samostojnim hlajenjem – bočne stene, tla in strop so narejeni v sendvič konstrukciji, da je blago povsem izolirano. Zelo priljubljena rešitev nadgradnje je nadgradnja ponjave. Tukaj je nadgradnja sestavljena le iz kovinskega okvirja, prek katerega je raztegnjena drsna ponjava. Pri nadgradnji kesona je tovornjak zgoraj odprt – tovor je zavarovan z bočnimi stenami. Ta vrsta nadgradnje se uporablja predvsem za prevoz blaga, ki je neobčutljivo na dež in druge vremenske razmere. Pri prekucnikih lahko nadgradnjo s pritiskom na gumb nagnete tako, da tovor zdrsne s prikolice. Tekočine, kot so gorivo, kemikalije, mleko ali voda se prevažajo v nadgradnji s cisterno. V nadgradnjah za vozila za prevoz avtomobilov je običajno mogoče prevažati do devet vozil, ki so zložena na dveh nivojih. Druge nadgradnje se uporabljajo za prevoz živine, prevoz pijač v hladilnih tovornjakih, vlečnih vozilih in nadgradnjah za stanovanjske namene.

Pri MAN TopUsed boste našli rabljena transportna vozila in gradbene stroje različnih proizvajalcev z rešitvami za nadgradnje, vključno z dodatnimi podaljški, kot so drsne stene in dvojna vrata – vse, kar potrebujete za svoje transportne naloge. Kliknite tukaj in izkoristite odlično stanje naših vozil.

Najdi vozila