Nakup rabljenih tovornjakov

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljena lahka gospodarska vozila temeljito pregledamo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Prilagodljive možnosti financiranja
    MAN TopUsed vam ponuja široko paleto storitev za lizing in financiranje.
  • Garancija in servis
    Izkoristite lahko različne možnosti garancije, ki jih lahko izberete, in tesno povezano servisno mrežo.

Splača se kupiti rabljene tovornjake!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi prvovrstnimi tovornjaki

Rabljeno tovorno vozilo, ki je še vedno skoraj kot novo! Z našimi rabljenimi tovornjaki ste ekonomsko popolnoma na pravi poti, ne glede na to, ali ga uporabljate kot vlačilec za tovornjake ali kot zgibno transportno vozilo.

Z rabljenim tovornjakom MAN lahko hkrati okrepite svoj vozni park in prihranite stroške – zagotovljena sta tudi učinkovitost in zanesljivost, prav tako pa tudi visoka vrednost zadrževanja vrednosti in kratki časi postankov. Izbirno vam ponujamo individualne storitve po meri, kot so garancije za rabljena vozila po vsej Evropi, prilagojene pogodbe o popravilu in vzdrževanju ali rešitve za stranke.

Od vlačilcev za tranzitni promet, tovornjakov z žerjavi ali prekucnikov s pogonom na vsa kolesa za velike koristne obremenitve na gradbišču, od terenskih gradbenih vozil do gasilskih in reševalnih vozil za reševalne akcije, pri MAN TopUsed boste našli rabljena transportna vozila vseh proizvajalcev v vseh razredih teže in z veliko ponudbo storitev. Rešitev vaših prevoznih nalog je oddaljena le nekaj klikov. Odločite se zdaj in razširite svoj vozni park!

Najdi vozila