Nakup rabljenega tovornjaka z mešalnikom betona

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljene tovornjake z mešalniki betona preverimo v podjetju MAN, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Gospodarno delo
    Uporaba mobilnega mešalnika betona ne prihrani le časa – tudi delavci na gradbišču so razbremenjeni in procesi optimizirani.

Splača se kupiti rabljeni mešalnik betona!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi tovornjaki z mešalnikom betona

Beton je eden najpomembnejših gradbenih materialov, samo v Nemčiji letno proizvedejo okoli 60 milijonov kubičnih metrov betona. Beton na gradbišča prevažajo tovornjaki z mešalniki, ki potujejo na treh do petih oseh in na lokaciji beton takoj premešajo. Mobilni mešalnik betona ni brez razlogov eno najbolj priljubljenih gradbenih vozil na svetu.

Vozila za mešanje betona so opremljena tako, da lahko beton profesionalno predajo na namembni lokaciji. Pri tem lahko pomagajo tobogani, ki jih lahko po potrebi dodate. Poleg tega ima večina mešalnikov betona plastično cev, s katero lahko beton prenesete na razdaljo več metrov. Da bi zagotovili pretočnost betona, so mešalniki betona opremljeni tudi s sistemom superplastifikatorja. Poleg betonskih črpalk za črpanje na območju uporabe obstajajo tudi kombinirane mobilne betonske črpalke – v teh primerih je mešalni boben nekoliko manjši kot v čistem mobilnem mešalniku.

Vključite se in na MAN TopUsed poiščite pravo gospodarsko vozilo za svoj prevoz betona. Mešalniki betona so na voljo z znakom kakovosti MAN. Izberite iskani rabljeni stroj in ga razvrstite po prostornini tovora, razredu teže in modelu – popolno transportno vozilo za vaše podjetje je oddaljeno le nekaj klikov.

Najdi vozila