Nakup rabljenih tovornjakov s kesonom

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljene tovornjake z nadgradnjo kesona preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Finance in servis
    MAN TopUsed ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Polna obremenitev
    Zaradi odprtega nakladalnega prostora je mogoče brez težav prevažati tako razsuto blago kot tudi kosovno in večje blago.

Splača se kupiti rabljeni tovornjak s kesonom!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi tovornjaki z nadgradnjo s kesonom

Tovornjaki ali vozila s kesonom so ena od najbolj priljubljenih rabljenih vozil v gradbeništvu, kmetijstvu in gozdarstvu. Značilnost kesona je njegova navzgor odprta nakladalna površina, na kateri lahko brez težav prevažate razsuto blago, pa tudi kosovne in zelo velike tovore. Odvisno od vrste uporabe je mogoče tovornjake s kesonom opremiti tudi z žerjavom ali pa jih s hidravličnim mehanizmom preoblikovati v prekucnik. Odvisno od modela je mogoče bočne tovorne stene na eni, dveh ali treh straneh odpreti, zaradi česar je nakladanje in razkladanje še posebej enostavno.

Za prevoz zelo težkih tovorov je najboljša izbira rabljen tovornjak s kesonom z ekonomičnim in zmogljivim dizelskim motorjem. Odločitev med eno ali več gnanimi osmi je vedno odvisna od transportne naloge. Zaradi nizkega nakladalnega roba in višine vstopa tovornjak s kesonom s sprednjim pogonom omogoča večjo nakladalno višino in koristno obremenitev.

Če želite poleg strojev in materiala prevažati tudi delavce, se izplača kupiti rabljen tovornjak s kesonom z dvojno kabino – običajno imajo tovornjaki s kesonom v kabini na voljo vrsto sedežev.

MAN TopUsed vam ponuja široko paleto tovornjakov s kesonom. Ne glede na to, ali gre za gradbeništvo, kmetijstvo ali gozdarstvo, naš iskalnik vozil ponuja rabljene stroje različnih dobaviteljev, serij, različic motorjev in cenovnih razredov. Poiščite in najdite popoln dodatek k svojemu voznemu parku in izkoristite odlično kakovost naših lahkih gospodarskih vozil.

Najdi vozila