Nakup rabljenih komunalnih vozil

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljena komunalna vozila preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    Rabljena komunalna vozila preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Red in varnost
    Komunalna vozila zagotavljajo nepogrešljivo storitev za javna podjetja, cestne službe, reševalne službe, gasilce ali odvoz smeti.

Splača se kupiti rabljena komunalna vozila!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi komunalnimi vozili

Komunalna vozila opravljajo pomembno storitev na številnih področjih javnega življenja. V cestni službi se uporabljajo vozila za trošenje, snežni plugi ali stroji za pometanje, da se lahko ceste in poti varno uporabljajo v vseh štirih sezonah. Posebna komunalna vozila so nepogrešljivi pomočniki pri čiščenju po močni nevihti ali pri vzdrževanju kanalizacijskih sistemov.

Komunalna vozila, ki jih uporabljajo reševalne službe, prevzamejo življenjsko pomembno nalogo – pogosto so še posebej močno motorizirana, da lahko hitro pridete do lokacije. Ta posebna vozila so opremljena z nadgradnjami z zaboji, ki zagotavljajo prostor za pripomočke za prvo pomoč, paciente in negovalno osebje.

Lokalne gasilske enote lahko za svoje delo uporabljajo majhna dostavna vozila, ki služijo za prevoz posadke, in posebno opremljene tovornjake. Gasilska vozila za gašenje požarov so nadgrajena na srednjih in težkih tovornjakih.

Manjši tovornjaki za smeti so nadgrajeni na osnovi majhnih kombijev. Na primer, opremljeni so z zabojniki in stiskalnicami za smeti. Nadgradnje velikih smetarskih vozil imajo prostornino več kot 20 kubičnih metrov, premorejo dvigalno napravo in imajo vgrajene stiskalnice za smeti.

Proizvajalci komunalnih vozil ponujajo vrsto različnih gospodarskih vozil, nadgradenj in priključkov. Od reševalnih vozil za reševalni promet do snežnih plugov za zimsko službo do vozil za splakovanje, pri MAN TopUsed najdete rabljena komunalna vozila v vseh razredih teže in za vse možne namene. Kliknite tukaj in izkoristite visoko kakovost vozil v ponudbi.

Najdi vozila