Nakup rabljenega dvižnega delovnega odra za transportno vozilo

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Vse rabljene delovne odre preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Finance in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Optimalna rešitev
    Delovni odri za tovornjake so prilagodljivi pri uporabi in jih je mogoče uporabiti tudi za popravila in vzdrževalna dela na večjih višinah.

Splača se kupiti rabljeni dvižni delovni oder za tovornjak!

Okrepite svoj vozni park z rabljenim dvižnim delovnim odrom za tovornjak

Delovni oder za tovornjak je običajno premična enota, na kateri je nameščena hidravlična roka ali dvižna enota s škarjastim pogonom, ki nosi višinsko nastavljivo ali individualno premično delovno ploščad. V primeru manjših popravil ali čiščenja je transportno vozilo z dvižnim delovnim odrom dobra alternativa dragim delovnim odrom.

Delovni odri za tovornjake so pogosto opremljeni s hidravlično roko, namestiti pa jih je mogoče na majhne in večje tovornjake – to zagotavlja visoko stopnjo mobilnosti. Klasični škarjasti delovni odri imajo to prednost, da lahko nosijo večjo ploščad, vendar so nastavljivi le po višini.

Ne glede na to, ali gre za kmetijstvo, veliko gradbišče ali delavnico, na MAN TopUsed boste v hipu našli pravo rabljeno vozilo za svoje podjetje. Preprosto filtrirajte po znamki ali modelu in izberite delovni oder za transportno vozilo, ki ga potrebujete. Izkoristite visoko kakovost naših ponudb!

Najdi vozila